Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, mars 03, 2005

Konsulentrespirator

For de av oss som tidvis må lide oss gjennom usannsynlig lange presentasjoner fra folk som ser ut til å kjede seg like mye som jeg etter hvert gjør, så har jeg et ønske til Microsoft. La oss bare innse at powerpoint er skapt for folk som verken kan, har lyst eller bør stå foran en forsamling. Derfor hadde det vært mye morsommere om man kunne legge til en "random" funksjon, akkurat som på cd-spilleren. Dermed må dresstrynet på podiet faktisk tenke mens han står der for å prøve å presentere innholdet i en sammenheng. En liten tvist kunne jo også være at når siste slide, der det står "Takk for oppmerksomheten" eller lignende, skulle dukke opp så er presentasjonen over. Finito. Slutt.
 
Jeg ser faktisk for meg at man kunne ha en "Joker Nord" knapp på tastaturet, eller at Microsoft bare kunne lagt inn "random" funksjonen som standard, så jævlene måtte finne ut hvordan de slo den av. OG; at denne funksjonen slo seg automatisk på når pc-en blir koblet til en projektor.
 
Powerpoint. Faens konsulentrespirator.

Ingen kommentarer: