Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, mai 18, 2006

Kudos til Kristin

Ikke ofte sosialister fortjener ros, desto viktigere å gi dem en klapp på ryggen når de forsøker å gjøre noe lurt. Marion skriver at Kristin Halvorsen blogger igjen. Etter at den virtuelle virkeligheten innhentet henne ved første forsøk (jeg er partileder, jeg har ikke tid til å blogge), så finner hun nå bedre tid som partileder OG finansminister. Var det utfordringen fra Lille Blå som tok motet fra henne tro? Nok om det.

Det finnes sikkert noen som synes det er opportunt å bitche om at man bruker departementets (skattebetalernes) ressurser på blogging, men VamPus er ikke en av disse. Det er lite sannsynlig at Kristin både skriver og leser sin egen blogg, men det viktigste er at de politiske miljøene forsøker å komme i dialog med folk flest - og at innspill og kommentarer blir gjennomgått og evaluert. Noe av kraften bak blogging er jo nettopp tilgang på ekspertise som ellers blir forbigått. I dette tilfellet er det ikke bloggeren (Kristin Halvorsen m/rådgivere), men hos dem hun inviterer til å kommentere. Kudos til Kristin for dette.

Skal det komme noen fornuftige innspill her så oppfordrer VamPus herved venner og kjente til å bidra! Sjekk også høring og spørreundersøkelse i høyre hjørne.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har bidratt :) Bidraget kan lett ommsummeres i to søte små ord; "Sterkt uenig".

Nemo sa...

Kudos til VamPus for å informere om et godt tiltak!

Kristin Storrusten sa...

Jeg håper ikke dette betyr at jeg blir Kristin S. Jeg var først på bloggingen, hun kom etter. Finnes det ikke en bloggergrunnlov mot å stjele andres gode navn og rykte på denne måten?

RennyBA sa...

Først en takk for at du stakk innom i dag - alltid kjekt å se en blogger live!
Ellers er jeg enig i at Kristin H. fortjener ros for sitt gjennopplivingsforsøk. Blogging er jo en utmerket og demokratisk kommunikasjonsform som også politikere burde benytte mer og bedre - hvis de har tid da, og tør og se kommentarene klistret opp på nettleser'n :-)

Anonym sa...

Det store hinderet er naturlligvis den manglende dannelsen på de fleste kommentarene. Dersom en topp(?)politiker får en masse søplekommentarer, vil verdien falle. Det er dog ganske vanskelig å formulere hva jeg mener om mye av det Kristin H. har fore på en parlametarisk akseptabel form ...

VamPus sa...

Kristin; men på en annen side var Halvorsen først på bærtur, så jeg tror dere får krangle om det. Bitchfight - yeah ;-D

Martin Sol sa...

For min del ser jeg på det som en stor fordel at økonomene og juristene i Finansdepartementet får mest mulig tid for seg selv:)

Om at Halvorsen har begynnt å blogge;
"Ill deeds are doubled with an evil word." - The Comedy of Errors

Anonym sa...

Min første kommentar var visst egnet til misforståelse. Jeg er ikke uenig med Vampus, med "Sterkt uenig" var det svaralternativet som passet best i Kristins lille spørreundersøkelse.

Anonym sa...

Det er lite dårlig gjort å skryte av Kristin på den måten. Skal det være forskjell på rødt og blått, er det kun rå harselering som gjelder. Ganske meningsløst å gi lille Blå æren for dette. Griseflaks for han, er et bedre uttrykk. At medarbeiderene til Kristin har sett verdien av en blogg, er greit nok. At VamPus med flere, har opphøyet meningsutveksling på bloggen til å være redningen for mangfoldet, er å dra strikken for langt.

Vi ønsker Kristin og hennes stab, lykke til med neste innslag på bloggen.