lørdag, april 22, 2006

Karrierefremmende grep

Det var neppe et karrierefremmende grep å drikke seg skandaløst full, tryne og glemme mobilen hjemme hos en tidligere statsråd. Derfor har VamPus tilbrakt de to siste dagene under dyna i håp om at verden skal forsvinne, og med Iran stadig nærmere atomvåpen så er jo det et fremtidscenario som rykker stadig lenger frem i køen. Dessverre ser det ut til at virkeligheten innhenter VamPus, men hun tror hun skal avstå fra alle kommende møter i partiet - eventuelt møte i burka.

VamPus håper egentlig at mobilen ble mistet i taxien og at drosjesjåføren har ringt for tre månedslønninger til sin nærmeste familie i Pakistan.

Skal noen ha tak i VamPus så send en brevdue.

8 kommentarer:

  1. Angrep er det beste forsvar. Saksøk jævelen! Den tidligere statsråden skulle aldri tillatt at det gikk så langt!

    Har du egentlig ikke litt vondt i nakken? Kneet gjør vondt når du går i trapper?

    Dagens mann heter trolig Danielsen til etternavn...

    SvarSlett
  2. Kjenner igjen følelsen av å bare ville forsvinne, VamPus. Husker en gang i tidlig tenårene da jeg og en til knuste en del vinduer, brøt seg inn i det samme bakeriet, og punkterte dekkene til bakerbilene. Kvelden like etter å ha blitt oppdaget... Pinlig de-luxe. Lå og planla å ta sykkelen og stikke av for resten av livet.

    Mvh tse tse fluen som synes akkurat det var en særdeles god grunn til å akkurat forsvinne fra jordens overflate.

    SvarSlett
  3. Dette er da ingen ting å bekymre seg for, VamPus! Du har jo hoppet av fra det meste av karriere du noen gang har startet på ;-)

    Forøvrig synes jeg milton har et godt forslag. Og Danielsen trenger saker han kan vinne, ifølge Trygve Hegnar har han tapt de siste 20+ injuriesakene han har ført.

    SvarSlett
  4. Jeg tror du trenger noen hvite måneder, jeg, VamPus.... :-)

    SvarSlett
  5. Hvite måneder er notert. Med brukket ribbein blir det uansett ikke de store fylleslagene fremover.. men jeg begynner å savne den mobilen, altså..

    SvarSlett
  6. Vampus skulle gjort som enkelte andre, tuslet heimover før det bikket over...

    SvarSlett
  7. Jeg tror nok det heller var de hvite dagene i påsken, uten lkohol og annen mat, som tok knekken på VamPus!

    God bedring.

    SvarSlett
  8. Så så, le VampStére - en god gammel Høyre-statsråd kan du da vel alltids stole på. Kan vel ikke finne på å tyvlese i partifellers mobil, slike. Det er jo sånt som man må formode at de der arbeiderpartifolka gjør, og slikt hever man seg derved galant over.

    Formodentlig........

    ;-D

    SvarSlett