mandag, april 02, 2007

OL i Oslo 2022?

VamPus trodde et øyeblikk at Høyres ordførerkandidat, Fabian Stang, hadde tatt med seg hele byrådet i Oslo på champagnetur på taket av Rådhuset da hun så pressemeldingen om at Oslo ville gjenbruke søknaden om OL til byen i 2022:

- Nå har vi jo flotte planer liggende klare, og da er det bare å justere litt, så har vi en ny og spennende søknad, sier byrådsleder Erling Lae i en kommentar.

Byrådslederen har også en rekke nye ideer til OL-søknaden;
- Åpningsseremonien kan være i Middelalderparken for å vise hvor gammel byen er, og kanskje graver vi frem bevis på at den er enda eldre.

- Vi kan eventuelt droppe Lillehammer helt, og arrangere bob og aking med kunstsnø i den da nedlagte T-banetunnelen mellom Majorstuen og Nationalteateret.

- Utfor og Super G kan avvikles i Holmenkollveien mellom Besserud og Gressbanen, for de tilreisende kommer jo til Holmenkollen med T-bane uansett. Skiskyting kan foregå mellom Grorudpalmene i Alnaparken.

- Et OL i Oslo i 2022 legges jo da til samme år som ordfører Per Ditlev-Simonsen fyller 90 år. Det blir en bra markering av to store arrangementer, avslutter byrådsleder Erling Lae.

Så leste hun datoen for utsendelsen av pressemeldingen: 1. april. Puh!

3 kommentarer:

  1. Vi var mange som bet på denne. Problemet mitt var jo at jeg syns det hørtes greit ut:P

    SvarSlett
  2. Hm...jeg var sikker på at dette var oppriktig ment fra Høyre, og tenkte at her er nok en grunn til å stemme frp, som er i mot OL-tullet. Kanskje H får min stemme likevel da?

    SvarSlett
  3. Peter: Høres "Skiskyting kan foregå mellom Grorudpalmene i Alnaparken" greit ut? Mja. Kunne kanskje vært morsomt?
    qweqwe: Og der raste H ned nok noen prosent, ja ja. Enig med deg - vil ikke ha OL til landet. Men på en annen side - med Tromsø som kandidat er det vel mindre sjanse for å faktisk få tullet...

    SvarSlett