torsdag, september 11, 2008

Ny Playmate

Jens Pikenes og resten av Norges mest fotogene band, Penthouse Playboys, har i dag avslørt hvem som blir deres nye playmate på julekonsertene i desember. En artist som ifølge deres hjemmesider definerer ordet sensuell bare ved et smil eller en bevegelse.

Når Penthouse Playboys vrikker julen inn på Rockefeller i år, følger Lill Lindfors dem på scenen. Selv en diva som Lindfors vil nok være sjanseløs i å overgå Jens Pikenes' skamløse kostymer, kostymer som kitsch-kongen Liberace kun ville drømt om i sine villeste fantasier.

Det er viden kjent at småpiker har blitt umiddelbart kjønnsmodne ved å se Penthouse Playboys live, men for sikkerhets skyld så advares det herved også mot deres hjemmesider. Eller hjemmeside og hjemmeside. Dette er en regelrett virtuell godtepose for alle Penthouse-fans. Og punktum der kunne like gjerne blitt satt etter "alle".

12. desember ifører VamPus med venner seg i paljetter og stiletter (jada, Jon Ole, du også), og vil gjøre sitt beste for åle, liste, trampe eller knive seg frem til scenekanten i håp om å fange en svettedråpe fra Pikenes' selv (det er allment kjent at dette er et serum for et rikt sexliv og evig ungdom).

Sees vi der?

8 kommentarer:

  1. Jeg kommer om jeg får se Whist i paljetter.

    SvarSlett
  2. He he he he! Han har en fin fjærboa som han fikk i 30-års presang, kjøpt i Tel Aviv av alle ting. Boa og et dryss med glitter skulle gjøre susen :-))

    SvarSlett
  3. Hoi! Ikke bland sammen Lill Lindfors og Lill-Babs. (Lill-Babs er Barbro Svennsons artistnavn, og hun kan ikke måle seg med fru Lindfors:-)

    SvarSlett
  4. vektern: visste det var noe som skurret noe der.. sånn går det når man forsøker å minimere tid man bruker på blogging i arbeidstiden - da går det kjapt i svingene!

    SvarSlett
  5. høh,
    jeg synes nå tydelig at en av kara har både pupper OG kinnskjegg!

    Metoseksuell, transe, eller er han rett og slett bare FOR glad i øl?

    Cassanders

    SvarSlett
  6. Fy faen.. disse folka har jo bein som noen pipestilker.. skulle tro de hang i Skippergata til vanlig.

    SvarSlett
  7. Til Cassanders.. til mitt forsvar vil jeg bare si at de puppa består for det meste av muskler.
    MEN jeg er glad i øl, men ikke så glad i øl som jeg er i litt god spansk cava.

    Ron Maiden
    Bassist.

    SvarSlett