fredag, januar 13, 2006

Kjemisk krigføring

Som noen kanskje husker serverte VamPus en spicy grønnsakscurry på nyttårsaften. Siden det aller meste her i livet lar seg gjøre ” i morgen” ble ikke restene av middagen håndtert slik det antakeligvis burde. Og siden 1. nyttårsdag per definisjon ikke eksisterer i den VamPuske kalender, ble håndteringen utsatt. Og utsatt.

Etter at Pusedyr fikk jagd Kåre Curry tilbake i gryta tidligere i forrige uke, måtte VamPus leie Pusedyr i poten til matskålen etter at han utviste betydelig angst for å gå alene inn på kjøkkenet. Hun trodde at eimen som lå tungt over landskapet bare var et tegn på at kattekassen måtte tømmes. Derfor fikk kjelene på ovnen stå i et par dager til før VamPus løftet lokket av gryta og slapp Kåre Curry fri. En dvask kjemisk grønnaktig gass listet seg ut og fremskyndet forråtnelses- prosessen i alt organisk materiale i umiddelbar nærhet. VamPus’ grønne planter (dvs basilikumen i kjøkkenvinduet) visnet hen og døde. Uten tanke på andre enn seg selv klarte VamPus å få lukket opp alle vinduene i leiligheten, mens hun kjempet med tankene om livet, døden og hvordan få kastet den rødgrønne regjeringen. Her måtte det tiltak til som selv Colin Powell ikke ville hatt problemer med å forsvare i FN. Gjennom rent, ufordervet mot klarte Pusedyr å avlede oppmerksomheten til Kåre Curry, og VamPus la seg i bakholdsangrep bevæpnet med en stump gjenstand og en plastpose til å samle restene i. Med list og lempe klarte VamPus å slå Kåre Curry i svime, spraye han tilbake til en skjelvende biologisk klump og få avhendet han på et resirkuleringsanlegg for kjemisk materiale. Det siste vi hørte var et skingrende "I'll be back" i det posen skled ute av syne. Etter strabasene så leiligheten ut som en slagmark, men er nå takket være Zalo anti-bakteriell og store mengder grønnsåpe presentabel nok til å invitere på nachspiel.

Evolusjonsprosessen i full gang...eller var det intelligent design?

11 kommentarer:

  1. I just wont to be one of the guys!

    SvarSlett
  2. Stakkars Kåre. Behandles alle andre herrer like ille i den Vampjuske bolig?

    SvarSlett
  3. Curry er neppe resultatet av intelligent design, men heller av diverse uønskete tilfeldigheter. Selv når det gryr av liv i den.

    Men når skulle det nachspielet du inviterer til være?

    SvarSlett
  4. Nei Vampus!!

    Du skulle tatt vare på dette "stæshet" og bakt det inn i en kake som du kunne plantet i bakhodet på Kristin Halvorsen!

    SvarSlett
  5. Jeg er usikker på det er nødvendig å ty til masseødeleggelsesvåpen for å plage Finansminister Halvorsen.
    Hun synes mer enn kapabel nok til å felle seg selv med selvskudd mot fot.
    Men hvem vet, etter noen dager i den typiske pinnsvin-på-trafikert-vei posituren, er det mulig hun ville finne utsikten til litt hmm....moden curry, vederkvegende.

    SvarSlett
  6. Mitt tips er å la den være. Hadde samme problem med en youghertchilidip en gang. Den ble henvist til en tilværelse lurkende bakerst i kjøleskapet, før den ble forstenet og lett lot seg kaste sammen med bollen den ble lagd i, da jeg flyttet 1 1/2 år senere.

    Hvis ikke det er et intelligent design, så vet ikke jeg...

    SvarSlett
  7. Oppløftende med vitensbyrd fra andre grisunger. Selv har jeg som nyttårsforsett å ta med kaffekopper fra kontoret før ting utvikler seg i en uheldig, grønnaktig retning.

    SvarSlett
  8. Vampus: Har du ikke sett reklamen for Ajax? Det er bare å åpne korka og rope AJAX!!!! og så kommer det en hvit tornado og etterlater leiligheten ikke bare ren og glinsende, men også ryddig.

    SvarSlett
  9. Problem med levende mat a`la små grønne, selvlysende menn i regnbuens farger? Snakk om invasjon!

    Jeg for eksempel fikk ånden i meg og vaska badet (spesiellt toalettet ) i natt. Det var hybelkaniner på gulvet i samkvem med tannpasta-flekker. Og i toalettskåla var det ekle brune flekker og annet udefinerbart gugge...

    Hilsen tse tse fluen som har sin egen krig mot diverse utøy som stille sniker seg inn.

    SvarSlett
  10. Milton: Tror du ikke VamPus har prøvd det, eller? Ropte Ajax så jeg var blå i ansiktet, hinket på et ben baklengs rundt flasken mens jeg ba til Ajax-guden etc.. Nope. Bare juks..

    SvarSlett
  11. Zalo antibakteriell ja, blir trivelig den dagen herr multiresistent curry kommer på besøk..

    SvarSlett