Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, januar 05, 2006

På'n igjen...

Da VamPus kom hjem fra jobb i går ettermiddag holdt restene av curryen hun serverte på nyttårsaften på å ommøblere stua mens Pusedyr satt og freste i en krok. Siden dagen hadde startet med å takke for en hyggelig nachspiel og taxi hjem mot køen, orket VamPus knapt nok å feie over rommet med et blikk før hun sank sammen i sofaen. En høylytt slosskamp mellom curryrestene og Pusedyr resulterte kun i et brukket værhår og full seier til sistnevnte, så curryen ligger nå tilbake i gryta hvor den utvilsomt pønsker på en grusom hevn. Og slik går no dagan.

Nachspielet markerte forøvrig et ettertrykkelig punktum for samtlige av VamPus’ ønsker om å bli et nytt og bedre menneske i 2006. *sukk* Det ser ut til at VamPus har fått alle fyllegenene i familien. Muttern begynner å oppføre seg som en full brudepike bare hun får ett lite glass hvitvin innabords, at hennes far hadde vondt i hodet etter 40-års laget sitt er antakeligvis bare et rykte, mens Mormor begynner å fortelle vitser bare man viser henne etiketten på en sherryflaske. Den eneste VamPus faktisk kan huske å ha sett konsumere et ikke ubetydelig antall alkoholenheter er Mormors halvvoldelige døgenikt av en bror. Men han tror vi ærlig talt ble funnet på trappa. Så det er et mysterium. Forresten... funnet på trappa? Eeeeh...

18 kommentarer:

Blåblogg sa...

"Det ser ut til at VamPus har fått alle fyllegenene i familien"

Regner ikke med at du ser på dette som noe negativt?

Anonym sa...

Jeg finner det på sin plass å sitere før omtalte moralske entreprenør Paal Andre Grinderud:
"Morra mi? Morra mi var ei fyllepurke!"

Jarle Petterson sa...

Paal Wanda Grinderud har en interessant tilnærming til drikkeproblemer. La gå at gutten (for han er en evig en eller er det bare jeg som er gammel?) fikk tyn i oppveksten, men evnen til å anse alkoholisme som en lidelse, er det visst smått med.

Anonym sa...

Luring!

VamPus sa...

Joa - greit med fyllegenene, men i motsetning til Grinderuds mor er VamPus smart nok til å ikke skaffe seg sutrete unger man må tukte...

Anonym sa...

Betyr det at du faktisk hadde nachspiel på en TIRSDAG???? Og gikk på jobben onsdag? Disse turbokapitalistene, altså. De klarer å holde det gående. Gærningene.

Anonym sa...

"Fyllepurker er ålreite dyr til sitt bruk?"

Tør man foreslå en slik lettvint omskrivning av RV's tidligere politisk-zoologisk filosofi som dekkende for et liberalistisk syn på de lett tilsjaskede kvinner som i sene nattetimer skuler vurderende på oss over bardisker i tettsteder landet rundt?

VamPus sa...

Jeg hadde ikke nachspiel, Drusilla, jeg var på et. Og mener også å huske å ha sett "noen" danse med Heiki til Shakira på et nachspiel hos meg på en ONSDAG.. men det kan som "noen" påpekte - vært en vond drøm.

Og VamPus skal ha seg betakket for å bli kalt en fyllepurke bare fordi hun i sene nattetimer skuler vurderende på unge gutter over bardisker i tilsjasket tilstand.. ;-D

Anonym sa...

Tirsdag, onsdag, poenget er at du *gikk på jobb* dagen etter. En person som er istand til dette kan ta over verden anyday now, mens vi andre fyllebøtter ligger og kreker.

Anonym sa...

VamPus er IKKE ei fyllepurke.
VamPus er IKKE ei fyllepurke.
VamPus er IKKE ei fyllepurke.
VamPus er IKKE ei fyllepurke.
VamPus er IKKE ei fyllepurke.
VamPus er IKKE ei fyllepurke.
VamPus er IKKE ei fyllepurke.
VamPus er IKKE ei fyllepurke.
VamPus er IKKE ei fyllepurke.
VamPus er IKKE ei fyllepurke.

:-)

Anonym sa...

Drusillster sa:

"Betyr det at du faktisk hadde nachspiel på en TIRSDAG???? Og gikk på jobben onsdag? Disse turbokapitalistene, altså. De klarer å holde det gående. Gærningene."

Vel skal vi se... Under LM til Høyre sov jeg vel over en femdagers periode (onsdag til søndag) effektivt ca. 10 timer. Det sosiale er jo det viktigste, og den midlertidig nedsatte IQ'en som så lite søvn kan resultere i, er jo bare et pre som gjør at man ikke hisser seg for mye opp over eventuelle mer eller mindre bagatellmessige svakheter i diverse innlegg fra talerstolen underveis, osv.

I jobbsammenheng har det bestandig vært slik at når jeg bor og jobber i Oslo, så hører det til sjeldenhetene at jeg har mer enn 4 timer søvn før jeg haler kadaveret avgårde til en ny arbeidsdag på kontoret. Det hjelper mot plagsomme kunder, men kan tidvis virke mot sin hensikt. Et snitt på over 20 timer søvn i løpet av en arbeidsuke hører til sjeldenhetene, og fører i så fall til en så absurd endret virkelighetsoppfatning, at jeg snarest slutter med det - og går tilbake til søvndeprivasjonens herlige, nummenhetsinduserende tilstand. (Noen som har sett Fight Club?).

Det hører ellers med til mytologien på f.eks. jusstudiet at diverse fremtredende fagpersonligheter har møtt til diverse muntlige eller skriftlige eksamener like fra nachspiel, og skrevet eller snakket seg til beste laud.

Men jeg skal ikke skrive under på noen implikasjon om at turbokapitalister er de eneste som driver med slikt. Fredselskende internasjonalister blant jusstudenter, medisinere etc, på kongress i utlandet, er minst like ille.

Så det så.

Dette var for øvrig nok et innlegg om ingen ting, men vi skal alle dø likevel. Skål!

Mina sa...

Først feste fra 18.00 til 04.00, så sove sju stykker omtrent oppå hverandre på en trampoline ute i en hage for så å våkne av snekkere som ankommer i 9 tia, dette innom hjemme i tolvtia før man drar igjen i sekstia for å spille premiere på teaterforestilling for barn...

Går av og til, men heller som unntak en regel...

Anonym sa...

Nice site!
[url=http://oerzdval.com/ekye/gagb.html]My homepage[/url] | [url=http://frjuhhgm.com/lqdl/xffm.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Thank you!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Good design!
http://oerzdval.com/ekye/gagb.html | http://gxgaktna.com/bgci/tvzl.html

Anonym sa...

Thank you!
[url=http://kifoftrk.com/bhry/hfga.html]My homepage[/url] | [url=http://zhypgfsv.com/gvdv/gugi.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Good design!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Nice site!
http://kifoftrk.com/bhry/hfga.html | http://uqznkpkd.com/sldu/fkuv.html