Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, desember 09, 2011

Digitalt gullrush

Sosiale medier er fortsatt glimrende kanaler for merkevarebygging, dialog med brukere og ikke minst fantastisk engasjerende og kreative kampanjer. Men den ekte verdien i sosiale medier ligger antakeligvis fem meter under en ganske dynamisk overflate. De som klarer å hente ut den massive informasjonen om kundene sine, sette denne sammen og bruke den på intelligent måte, vil sitte på en moderne gullgruve. Korrekt, verifiserbar og relevant informasjon er nemlig gull verdt i et samfunn der strømmen av informasjon virker uendelig.

Les kommentaren om Digitalt gullrush i Kampanje.

1 kommentar:

Ove Kristian Furelid sa...

Når det gjelder internettets verdi så kan den enten økes eller minskes. Førstnevnte gjennom tabber og gråsoner. Men senere går det fremover ved at folk får nye glupe ideer som Google og andre kjente nyttige selskaper som kan kunsten ved å selge seg inn i et vrient marked og ved å skaffe seg penger ved hjelp av reklame.

Litt out of topic her fra meg. Men i et Donaldpocket fra begynnelsen i nittitallet var det en historie om Onkel Skrue som fikk en datamaskin og snart brukte alle den og en del jobbet hjemmefra tilkoblet internett enda webben enda ikke utbredt på den tida.