Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, mars 14, 2013

Definisjonen av pragmatisk


3 kommentarer:

IvarE sa...

Sideline, men...
Morer meg fortsatt over de unge katolikkene som skulle samles i bønn for den nye paven, "for med alle problemene kirken nå står overfor, så kunne han sikkert trenge all hjelp han kunne få" som en jente sa det.

Jadda.
Så Store Gamle Sjef Der Oppe vil altså ikke hjelpe og guide sin stedfortreder her på jorden alt han kan uten at fotfolket ber ham om det. Neidda.
Faktisk så gir han vel ganske enkelt f... i sin nærmeste medarbeider og hoved-mekaniker hvis ikke soldatene ber generalen om å hjelpe sersjanten på rett vei.
Eller....
Ehh..
Hvor.
Er.
Logikken.
Egentlig?

IvarE sa...

For øvrig har vel Frans uttalt at han vil reformere kirken ved å beholde det meste som det er. Sånn på godt og vondt. Veldig pragmatisk.
Omtrent som da Jens tok ansvar ved å bli sittende. Eller som dengang noen apparatsjiker fant på å kalle avisen sin for "Pravda". Åssåbortetter.
;-)

Anonym sa...

Best å ringe Vatikanet og melde om et mirakel her i det gudløse Nord; IvarE innehar den sanne innsikt og ser ut til villig å dele den med alle som ikke spør.

;-)