Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, november 04, 2014

Snurt ansvarsfordeling

Dagsavisen har i dag sak om at det kun er èn kvinne i forhandlingsrommet under budsjettforhandlingene på Stortinget. Nå veit jeg tilfeldigvis at Høyre-kollega Siri Meling kunne hamlet opp med de elleve mennene i mørket og med bind for øynene om hun hadde fått frie tøyler til det. Men Venstre-leder Trine Skei Grande har en interessant vri på partiets fordeling av verv og ansettelser.

Hun skulle i følge Dagsavisen gjerne hatt flere kvinner i stortingsgruppa som kunne deltatt i forhandlingene.
– Jeg er fortsatt litt snurt på velgerne som ikke valgte inn flere venstrefolk så vi kunne blitt flere damer, sier Grande.

Det er som kjent velgerne som også nominerer kandidater, ansetter mannlige rådgivere og fordeler innvalgte representanter på komiteene.

Høyres finansfraksjon består for øvrig av tre kvinner og to menn. I den grad det er viktig.

1 kommentar:

IvarE sa...

Et ganske opplagt tilfelle av "blaming the victim" fra Grande.

Ikke bare skal vi tåle at tullepartiene Vingle og Krøkkete Forkvaklingsparti r..kjø... oss ved å ødelegge det som i utgangspunktet var det beste busjettet på denne siden av årtusenskiftet, men vi skal atpåtil ha skylda for at kverulantene ikke gadd å stille med det de selv anså som "riktige" kranglefanter.

Men man kan kanskje forstå dem når man innser at brorparten av velgerne deres er i samme klasse som hun her:
https://www.youtube.com/watch?v=W7ZrBCY9ipI
:-D