Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, mars 19, 2012

Herodes Falsk og Skavlan

Jeg har hatt gleden av å ha Tom Mathisen til bords på TV Norges 20 årsjubileum, hvor jeg brukte brorparten av kvelden til å plage han med å lese opp smser fra venner og kjente som jeg hadde sendt smser til om at jeg hadde Tom Mathisen til bords på TV Norges 20 årsjubileum. Les den setningen ti ganger høyt uten å få vondt i huet. Han humret i hvert fall for hver gang et nytt sitat fra egne show tikket inn med hilsener fra nevnte venner og kjente som var fans. Etter den kvelden var jeg også fan. Veldig trivelig type. Eller "godt gemytt på gutten", som de sier på bygda. Dette skrev jeg selvsagt bare for å skryte.

Litt senere skulle jeg ha gleden av å møte Herodes Falsk, som var gjest hos oss i Studio Fem. Ved en inkurie hadde jeg kort tid før lest boka hans "Det er på tide å reise hjem når..." og kunne konstantere at mannen skriver smart og selvsagt utrolig morsomt om det å reise, og med en ikke så liten oppstrammer til nordmenns harryoppførsel i utlandet, spesielt hans elskede Spania. Det siste kom som en overraskelse. Han var i Studio Fem i forbindelse med sin høyst lesbare krimdebut "Elsk din fiende" - som jo kan være noe å ta med på påskefjellet. For de av dere som driver med slikt.

Men man trenger ikke vente på bøkene hans. Den gode Herodes blogger, og for en blogg. Du kan jo begynne med å lese om da han kunne vært gjest hos Skavlan, som er kaffesprutende morsom (altså for oss som er så dumme å ta en slurk kaffe rett før punchline). Dernest kan du svinge innom grunn nummer to, eller tre eller fire, til å elske mannen - hans kronikk om forlag i fosterstilling, for så å laste ned hans nye ebok "Calima" på iTunes.

Det er ingen grunn til å ikke elske denne mannen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nei! ikke kjøp boka på iTunes, da stikker jo Apple av med en del av pengene... Kjøp den heller direkte på falsk.no, så går pengene der de hører hjemme.

sjalle sa...

Du liker Tom du :)

Anonym sa...

Gå ikke glipp av sjansen til å være BICs ansikt og vinne 50 000 KR!

Konkurrere her: http://www.facebook.com/biccomfort4

penger på minuttet sa...

Godt indlæg :)

Trygve S. Aasjord sa...

Jeg har tenkt lignende rundt hr. Falsk. Mannen er lynende intelligent, dyp og fengende. For de som trodde han var en tulling som elsket å spille full same i 20 år, må siste utspillene fra han fortone seg sjokkartede.

Han var jo smart nok til å markedsføre boka si (den papirløse) på en genial måte - som ikke virket som markedsføring i det hele tatt.

Jeg løfter på hatten for hr. Falsk.

Martin Blekkerud sa...

Tom Mathisen og Herodes Falsk: to av de beste folka jeg har møtt.