Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, desember 07, 2009

Anna banka Anka

Etter å ha kylt en isklump i hodet på sin mann, Paul Anka, ser det ut til at det går mot skilsmisse for fru Anna Anka.

Mot tidligere antatt holdt det tydeligvis ikke å tilfredsstille sin mann seksuelt fra han våkner om morran til å håndtere hjem og barn til langt på kveld for å ta vare på ekteskapet.

Er det nå mulig å legge disse holdningene på hyllene?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er en sånn sak der det er aldeles unødvendig å si noe for å få frem poenget sitt, man trenger kun å referere til saken og fnise litt, hvilket er veldig deilig!

Pia sa...

'Hyllene'. Hahaha

Line sa...

Jammen det gjør ikke noe om han vil skilles, for hun LIKER å måtte jobbe for pengene, hun.. Så han kan bare beholde millionene sine, han for hun skal lage sine egne, hun! Såhh! Såddesåh!

holdninger sa...

"Disse holdningene" og det kommer fra ei som ikke vil at skolen skal undervis om verdier, og frontet Kvinner for porno (det er nok der Anka har fått holdningene sine fra)

Alexandra sa...

Personlig ville jeg nok som hr. Anka ikke lagt meg ut med fru Anka- slik som hun trener... =P

tse tse fluen sa...

Dette høres ut som noe Kalle Anka greier. Hmm. Glad jeg leser Donald Duck på norsk jeg. Vil ikke miste leselysta mi.

Kjetil sa...

Ja, dette er jo alltid noe å le av, vold mot menn. Tror du ikke hadde syntes det var like morsomt om det hadde vært motsatt.