Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, oktober 21, 2010

KrF horer med Ap, men kommer hjem til Høyre

Arbeiderpartiets Anette Trettebergstuen er bekymret over homopolitikken dersom KrF skyves over i armene på Høyre og FrP. Det er mulig at dette ikke er riktig tidspunkt å minne om at KrF hadde statsministeren og Høyre hadde finansministeren i samme regjering. En finansminister som var homo og så langt den eneste norske politiker på ministernivå som har vært det. I motsetning til de rødgrønnes rene heterofile regjering. De må ha glemt en kvote. Nok om det.

Det er sikkert teit og også minne om at KrF ikke trenger å skyves over på borgerlig side. Mulig partiet preges mer av å ligge i sykeseng enn i ekteseng for tiden, men selv om de har horet med Ap under forhandlinger om statsbudsjettet tidligere, så vet de hvem de skal hjem med.

Men jeg kunne kanskje oppfordre Trettebergstuen om å lese Aftenpoften i dag (slapp av, det er årevis siden det var en borgerlig avis - den er helt ufarlig) og spørre om hun synes det er greit at Uganda fortsatt er et av de største mottakerlandene for norsk bistand og om hun synes å henge homser er å få valuta for pengene - de rundt 430 millionene av dem? For mens KrFs utviklingsminister Hilde Frafjord begynte å kutte i bistanden til landet da partiet satt i regjering med Høyre, så kan vi ikke se at verken SV eller Ap har videreført dette.

Frafjord var kritisk til at den nykristne president Museveni endret på grunnloven slik at han kunne ta flere presidentmandater. Han sitter fortsatt. Og får blant annet fortsatt direkte budsjettstøtte fra Norge. Nå skal jeg ikke tillegge Frafjord noen homovennlige intensjoner bak kuttene til Uganda, men Trettebergstuen kan jo spørre sin 100% heterofile egen regjering om de har tenkt å gjøre noe.

Så tror jeg Trettebergstuen skal bruke mindre tid på å bekymre seg over homopolitikken til Høyre. Tror nok homoene våre vil bitche oss på plass om det skulle bli nødvendig. Det blir det neppe.

8 kommentarer:

Elisabeth Løland sa...

*liker*

VamPus sa...

Takk :-)

IvarE sa...

*knis*

Konrad sa...

Spot on!

Anonym sa...

VamPus Du skriver at Aftenposten ikke lenger er en borgerlig avis.Jeg ville gjerne vite hvordan du definerer forskjellen på ordene borgerlig og sosialistisk.

Anonym sa...

KRF hører hjemme på høyresiden.
Oppslutningen er lav .Kan være på
vei ut av Løvebakken viss ikke Knut
Arild Hareide oog Inger -Lise Hansen får sitte med årene.


KINE

Geirronimo sa...

Det er ikke bare KRF som horer.
80% av rektorene i Norge synes Halvorsen gjør en god jobb, samtidig som norske skoler synker i kvalitet.
Kunnskap er ikke så viktig, bare lærerne og rektorene har det bra, så da så.

IvarE sa...

@Geirronimo:
Det er vel ingen overraskelse at representanter for en middelmådig skole synes at en minister som har opphøyd middelmådigheten til en dyd gjør en god jobb?

For øvrig står det
"49 prosent mener jobben hun gjør er helt grei."

"49 %" og "helt grei", ja. Der var det igjen...
Let's rest our case.
:-)