Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, april 26, 2011

Vei-Magnhild og Olje-Ola

Hvis jeg forstår samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp) rett, eller Vei-Magnhild som VG kaller henne, så er dårlig veistandard et ledd i den rødgrønne regjeringens kampanje for å redusere fart og ulykker på veiene. Høres omtrent like logisk ut som at de av VGs lesere som ikke forstår tittelen "samferdselsminister" skulle få mer ut av tilnavnet "Vei-Magnhild".

Da kan vi jo glede oss til intervjuer med Olje-Ola, Kirke-Rigmor og Fiske-Lisbeth?

9 kommentarer:

Anonym sa...

På veier i Norge er det fartsgrenser. I utgangspunktet må man kunne forutsette at trafikkantene holder fartsgrensene. Da må de kunne kjøre på vei som ikke ødelegger bilene. Dårlige veier skal ikke være en måte å hindre folk i å bryte fartsgrensene

Anonym sa...

Vei-Magnhild håner mennesker og tillegger folk idiot egenskaper med disse uttalelsene. Enten får hun gjøre noe med veiene våre eller melde seg på NAV for andre oppgaver.

Småjack sa...

Hvis disse uttalelsene til Vei-Magnhild er sanne, så bør hun ta sin Hatt (Sjal) å gå. At det går an å undervurdere mennesker så sterkt er en meget dårlig holdning.
Jeg får dra til Albania for å se og oppleve hvordan en vei skal se ut....

Nils Svendsen sa...

Kleppa-logikk: Bør kvinner få voldsoffererstatning for voldtekt?
Kleppa: Nei, det vil få flere kvinner til å bevege seg utendørs...

Gratulerer!

VamPus sa...

Anonym 1 og 2: Enig med dere!
Småjack: Mulig de har noe bedre veistandard i Albania, men inntil nylig hadde de jo så godt som ikke biler som kunne bruke veiene. Da blir det jo enkelt å korrigere slitasjer :-)
Nils: Det finnes en sitatbok som heter "Så dumt at bare en politiker kan ha sagt det". Den burde egentlig komme ut som e-bok med mulighet for daglige oppdateringer...

Anonym sa...

Vel, hadde jeg hatt tilnavnet Vei-Magnhild hadde hatt og sjal blitt brent på bålet sammen med løvet. Niqab ville vært redningen på en eventuell norges turne -for å sjekke veistandarden -og gjøre noe med den.

Hompetiiten -hompetatten

Before the Flood sa...

Tror egentlig Vei-Magnhild har snublet over et Columbi egg her, med nærmest endeløse muligheter.

- Bør pasienter få erstatning for feilbehandling? Nei, det vil bare få flere til å oppsøke sykehus.

Bør det være vann i svømmebassengene? Nei, det vil bare føre til at flere oppsøker det våte element og drukner.

Burde politiet ha en høyere oppklaringsprosent? Nei, det vil bare føre til at flere anmelder straffbare forhold.

Med elendighet skal behov og etterspørsel etter offentlig tjenester tvinges ned på et nivå som det offentlige kan møte - The Kleppa principle.

dagfinn sa...

Mon tro hva Stats-Jens tenker...?

Simon sa...

Håller med on detta!