Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, juni 03, 2005

Bisarr fest

VamPus sitter på fest i en hyggelig passiar med en dame jeg forsåvidt skjønner at er skeiv, da dama hennes kommer bort og sier høyt; "Øy, prøver du å sjekke opp dama mi eller?" Tror hun skjønte at jeg ikke spilte på samme laget som dem og roet seg. Litt senere treffer jeg han ene som eier leiligheten, som også viser seg å være skeiv. Vi diskuterer homofiles rett til å adoptere barn, som VamPus har vært tilhenger av i hvertfall i ti år eller mer. Han mener at samfunnet ikke er klar for det og at barna vil bli mobbet, hvorpå VamPus sier noen må gå foran og at med kjendiser som bl.a. Anne Holt er med på å endre folks holdninger. Og så prøvde jeg å komme på hva han kjendis-homsen i TV2 het, hvor jeg sier; Åh, hva er det han heter igjen.. han ekle homsen i TV2?" Jeg mener - seriøst - en middelaldrende mann som er solbrun året rundt og bruker lenger tid på håret sitt enn jeg bruker på å dusje, sminke meg og kle meg - ekkel, urk!

Tror du ikke hun lesbiske jenta jeg snakket med tidligere overhører dette og fyrer fullstendig. "DU! Du burde komme deg ut, du har ingen respekt - og så i leiligheten til et homofilt par etc etc". VamPus måler diskre mengden med vin igjen på bordet før jeg svarer at jeg godt kan gå, men nå var det jo faktisk jeg som var for homofil adopsjon her. Han som jeg diskuterte med holder på å le seg skvatt i hjel, mens Tobben som sitter ved siden av holdt på å dette av stolen fordi han visste at VamPus antakeligvis var den mest liberale personen tilstede. I går fikk jeg vite at hun faktisk hadde prøvd seg på stakkars Tobben litt senere, og jeg lo så tårene trillet da jeg hørte det. Det ER mye rare mennesker der ute!