Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, mars 12, 2008

Idioter

Tim Blair skriver om The Sydney Truth Conference, der overbevisende fakta om at angrepet på World Trade Center kun var et fingert terrorangrep for at USA kunne gå til permanent krig mot verden blir lagt frem av skrullinger fra hele verden.

Men hvem i all verden skal man tro på? For bare litt siden sa nemlig Oscar-vinnende Marion Cotillard at World Trade Center var rett og slett så gamle at det ville bli så dyrt å modernisere dem, at det var billigst å ødelegge dem. Men hun er jo fransk...

Eller skulle man kanskje tro al-Qaida, en gruppe muslimske terrorister som gjentatte ganger har sagt at de ikke bare sto bak angrepet, men ønsker å gjøre det igjen? Er kanskje de andre rasister, siden de ikke tar dem alvorlig?

LordX har en grei gjennomgang av idioter. Støttes.

11 kommentarer:

Anonym sa...

"skrullinger"?

rødt kort - hersketeknikk!

Per sa...

Jo, de er skrullinger. På lik linje med Holocaust-fornektere og de som fornekter at månelandingene har funnet sted.

VamPus sa...

anonym: Siden jeg nylig snakket med Berit Ås, selve opphavet til begrepet hersketeknikker, så vet jeg nå at å kalle noen skrullinger ikke er en hersketeknikk. Dessuten vil det i et assymetrisk maktforhold alltid være den som historisk sett har hatt makt være den som bruker hersketeknikker - ofte ubevisst.

Så siden jeg er kvinne kan jeg kalle alle skrullinger fordi jeg har vært undertrykt i hundrevis av år. Eller noe sånt...

Strå sa...

At Holocaust fant sted er bevist. At månelandingene har skjedd er også bevist. At Al Qaida ødela Tvillingtårnene er ikke bevist, men indisiene er mange og overveldende. Man kan sikkert finne indisier på at GW Bush sto bak og at romvesener sto bak og at hele greia ble sprengt også, det blir ikke noe mer riktig/galt av den grunn. Men det blir feil å kalle ALLE som mener noe annet enn hovedsynet for skrullinger selv om mange av dem sikkert er det.

Nostradampus sa...

Bygningskollapsene løste i hvert fall et stort problem for eieren av WTC: riving hadde flere ganger blitt nektet pga. faren for spredning av asbest, men nå skjedde det "av seg selv". Det kostet ingenting og attpåtil fikk eieren utbetalt en rekorderstatning!

Kom ikke og si at ca. 3000 tapte menneskeliv ikke var verdt det! Det tilsvarer bare en dårlig dag i trafikken, og ingen girer seg opp over det.

Men er det ingen som synes det er påfallende at "9/11" var dagen etter et uvanlig dårlig valg for Ap? Avledningsmanøver? Hmmm ...

Sean Spenn sa...

Det er nødt til å være en psykologisk forklaring på trutherisme, kanskje det skyldes idioti. Eller behov for trygghet, frykt for kaos, kanskje tilpasningsvansker? En annen mulighet er selvfølgelig ondsinnethet, men jeg lar tvilen komme dem til gode.

seilern sa...

Disse "truth" folkene minner mye om Flat Earth Society. Og det er jo alltid gøy med skrullinger!

Anonym sa...

Sean Penn, det er klart at trutherisme føyer seg inn i menneskets iboende søken etter den egentlige virkeligheten. Psykologisk kan det kanskje sammenliknes litt med behovet for religion?

Per sa...

Nostradampus: Jeg visste ikke at Port Authority of New York and New Jersey (som eide WTC) ønsket bygningene revet. Link?

Tror også du blander kortene litt. Larry Silverstein leaset bygningene ironisk nok i en 99-års avtale f.o.m. juli 2001. Som "leaseholder" var det han som forsikret bygningene - ikke eieren Port Authority.

Per sa...

"At månelandingene har skjedd er også bevist"

Si det til de som fornekter dem. De er like overbeviste som 9/11-konspirasjonsfanatikere. Legg forøvrig merke til at den franske dama i linken i tillegg til å betvile at 9/11 var et terrorangrep også betviler månelandingene, noe som beviser at skrulleri hos de som bedriver det gjerne smitter over fra ett tema til et annet.

Forøvrig har jeg ikke fått svar fra Nostradampus med bevis for påstanden om at WTCs eiere ønsket bygningene revet - så da velger jeg å anta at dette også er falsk informasjon, enda en vinkling som konspirasjonsteoretikere bruker for å forsøke å bortforklare 9/11.

Det hele koker ned til antiamerikanisme - enkelt og greit. På samme måte som jødehatet er intenst hos de som fornekter Holocaust.

Anonym sa...

Se på websiden Patriots Question 9/11, så vil du se at det er mange idioter her:
http://www.patriotsquestion911.com/

130+ Senior Military, Intelligence Service, Law Enforcement and Government Officials (idioter alle sammen)
360+ Engineers and Architects (idioter alle sammen)
100+ Pilots and Aviation Professionals (idioter alle sammen)
230+ Professors (idioter alle sammen)
200+ 9/11 Survivors and family members (idioter alle sammen)
130+ Artists, Entertainers and Media Professionals (Herunder Marion Cotillard, Sharon Stone, Charlie Sheen og Willie Nelson)