Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, oktober 16, 2009

Fortsatt dialog

Det går stadig vekk rykter om at Jonas Gahr Støre er aktuell som helseminister. Som kronprins til partileder og statsminister må han ha innenrikserfaring, ikke bare forsøkt å formulere grunnleggende demokratiske rettigheter så ullent at islamister kan skrive under med et smil.

Fordelen med Gahr Støre som helseminister er jo da nettopp også at han er vant til å forhandle med mennesker som truer med tap av uskyldig menneskeliv om de ikke får gjennom sine krav. Kanskje det er med ansatte i offentlig sektor vi trenger en dialogminister?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grete Faremo bør bli ny
helseminster og John Garh
Støre bør forsette som
utenriksminister.


JILL

Karsten sa...

St.Jonas kan utenrikspolitikk og diplomati og ikke så mye annet. Det er det han interesserer seg for, og derfor bør han bli der han er. Har har heller ikke klart å omorganisere UD, hvordan skal han da klare å få orden på helsesektoren?

Anonym sa...

Helt greit for meg at John Garh
Støre blir utenriksminister. Bare vi slipper Jonas Gahr Støre.

Jand