Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, oktober 21, 2009

Prinsipiell motstand

Godt å se at Høyre er på banen med solid prinsipiell motstand mot offentliggjøring av skattelistene:

Også Høyres Jan Tore Sanner er bekymret for de offentlige skattelistene. Han mener blant annet at muligheten til å søke på foreldrenes inntekt fører til at mange barn blir mobbet.

Mente han mobbingen av dette barnet?

6 kommentarer:

Stian Oen sa...

Av alle dumme argument man skal høre... Altså; om noen mobber deg for dialekta, klærne, kroppsfasongen osv. er det mobbinga og mobberne som er problemet. Om noen derimot mobber deg for hva foreldrene dine tjener er det skattelistenes skyld. Hvem sa idetørke?

VamPus sa...

Ser at vår nye fiskeriminister bruker samme argument - med omvendt fortegn..

Barn skal jo ha for kreativitet om de søker opp foreldra til folk i klassen for å mobbe dem for å ha rike eller fattige foreldre..

Stian Oen sa...

Hehehe. Det stiller unektelig i en litt annen klasse enn "tjukkabollafeiten", ja

Anonym sa...

Underlig å bruke et så fattig argument når det er så mange gode. Jeg har ingen stor formue, ingen velstående familie eller høy inntekt, men føler likevel at dette er et grovt overtramp mot både privatliv og rettigheter. Hva det har med demokrati og ytringsfrihet å gjøre fatter jeg ikke.

Det virker mest som enda et utslag av den sosialdemokratiske krampetenkingen om at ingen skal ha mer, ingen skal være bedre, ingen skal ha ytterligere muligheter. Få de fæle rikingene frem i lyset.

Gullstandard sa...

Man kan alltid stole på Høire naar det gjelder at ha de mest prinsipielle holdningene til dette og hint.

Gerhard sa...

Når først mobbing er på gang, er det kjempefint at det rettes mot foreldrene og ikke mot objektet (barna). Så kan alle fornuftige (lærere inkludert) plukke vekk denne ufarlig mobbingen. Flott rollespill for å ta opp mobbing som problem.