Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, november 30, 2010

Medienettverket - kvinner i media

2 kommentarer:

Anonym sa...

Og igjen blir kvinnelige grupperinger og nettverk hyllet og igjen tar kvinner offerrollen i samfunnet og prøver å vise hvor ille samfunnet og at man må ha en EGEN kvinnelig prisutdeling. Trist når skal man ha en årets MANNLIG medieleder, eller for den slags skyld, medieleder generelt?

VamPus sa...

Jøss - har du LEST referatet eller bare kommenterer du etter egne fordommer? Kan ikke huske at offerrollen var nevnt annet enn i det usammenhengende gnålet til Hanne Nabintu Herland. Det er allerede ulike priser i pressen for ulike ting. Skal vi nekte Medienettverket de samme mulighetene som de andre da eller?

Dessuten tror jeg prisvinner Trine Eilertsen ville stått seg godt i forhold til de fleste medieledere i Norge i dag, og de to andre som var nominert for den saks skyld.. Det er vel mer interessant å bite seg merke i at mediene - som er så flinke til å kommentere mangel på kvinner i næringsliv, kvinner i politikken, kvinner i det offentlige - selv er i en bransje der mangelen på kvinner i toppen er påtakelig. Radio for eksempel, der alle de store har kvinner som hovedmålgruppe og stort sett ledergrupper bestående av menn. Mon tro hvorfor de sliter...