Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, november 11, 2010

Rød dømmekraft

- En gang i tida var jeg dum og naiv og ga bort bilder av meg selv i hytt og pine. Men jeg er nå blitt mer politisk interessert, og gjør ikke det lenger, sier Rødt-politiker Kjersti Nyhagen til Dagbladet.

"En gang i tida" er visstnok to år siden, men dømmekraften kan umulig ha bedret seg siden damen nå er medlem av Rødt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg vet ikke om jeg synes noe særlig om at man skal hakke ekstra på de få i offentligheten som fremdeles tør å innrømme menneskelige sider.

VamPus sa...

Du mener virkelig det er stor mangel på folk som står frem og forteller sin historie i offentligheten? Seriøst?

IvarE sa...

Før var jeg ung o dum. Nå er jeg bare ... dum?

Anonym sa...

Reagerte også på dette. Å gå fra å være dum til å stemme Rødt er vel ikke så stort sprang.
Svein-Tore

Jorunn sa...

Jeg lurer nå på om ikke der er slik at den store forskjellen i Norge ikke går mellom de røde og blå,men mellom de som tenker kortsiktig og de som tenker langsiktig-.
Alle partier i Norge ønsker demokrati og en blandingsøkonomi. De har riktig nok en noe forskjellig oppskrift på blandingsforholdet. Sterke samfunnsgrupper oppnår størst frihet gjennom minst mulig kontroll fra samfunnets side,mens svakere grupper oppnår størst frihet indirekte gjennom valgte politikere.
Det partiet som evner å løfte blikket og se f.eks.20 åt frem i tid for så å legge føringer ut fra et slikt perspektiv,fortjener stemmene.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
norskgoy sa...

Hva mener så VamPus er korrekt lengde på før man kan bruke "en gang i tiden" og at man kan ta lærdom?

Men ellers en fin selvronkingpost.