Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, november 08, 2010

Isn't it ironic?

Her drar man fra fedrelandet i en uke og går glipp av to debatter på NRK, blir gjenvalgt som nestleder i Stopp DLD in absentia og går glipp av opprullingen av nok en overvåkningsskandale. Da fikk jeg heller ikke skrytt av Marie Simonsens utmerkede kommentar i Dagbladet, der hun skriver at justisminister Knut Storberget ikke finner seg i at amerikanerne overvåker norske borgere. Det vil han gjøre selv, i langt større omfang og dybde gjennom datalagringsdirektivet.

For å sitere Alanis Morrisette: Isn't it ironic.... don't you think?

Treholt-etterforsker Leif Karsten Hansen skal ha vært med på å starte overvåkningsenheten ved den amerikanske ambassaden i Oslo. Han fortalte til Dagbladet i går at han ble forbannet på TV2 som ringte på døra hjemme hos han for en kommentar:

- (...) Hjemmet vårt er vår private sfære, og skal forbli det.

A little too ironic. Yeah, I really do think...

2 kommentarer:

Børge Skråmestø sa...

Jammen du skjønner at Storberget har mer rett på deg og meg, enn det amerikanerne har.

IvarE sa...

Det mest ironiske er vel at det for en gangs skyld ser ut til å være Fartshumpen som holder hodet kaldt og vil ha fakta på bordet før heksejakten starter.

At amerikanerne holder spesielt øye med sine ambassader etter angrepene i Nairobi og Dar Es-Salaam, er ingen bombe (pun intended). Det var ambassadeangrepene som direkte foranlediget denne "overvåkningen" rundt om. At de registrerer mulige bråkmakere er heller ingen bombe. Og ikke er det ulovlig heller. Uansett hvor mye norsk venstreside elsker å dyrke sin paranoia og sitt hat mot USA.

Høyst sannsynlig er det igjen media (TV2) som har dratt en ikke-sak opp til skandale-proporsjoner.
Og saueflokken biter på...