Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, juni 21, 2005

Alkohol intravenøst

Hah! Endelig er'n her. De fem største fordelene ved å få alkohol intravenøst fremfor å konsumere det oralt. Noen av disse er vel relativt innlysende, men VamPus tar sin rolle som folkeopplyser alvorlig og belyser herved temaet som tidligere annonsert.

1. Jevnlig tilsig av alkohol i blodet. I VamPus Verden er virkeligheten en illusjon som oppstår i mangel på alkohol, og således noe man forsøker å unngå. Et jevnlig tilsig av alkohol vil redusere nødvendigheten av å måtte forholde seg til "virkeligheten".
2. Frisk pust. Eller i hvertfall slippe å våkne opp dagen etter med følelsen av å ha spist et gulvteppet fra danskebåten.
3. Mindre behov for røyk. I og for seg ikke et gode i seg selv, men røykeloven kombinert med norsk klima fører til at man må ta noen desperate valg. VamPus' idè om et liv i balanse er en drink i den ene hånden og røyk i den andre, men en intravenøs løsning kan også fungere.
4. Tilgang på alkohol i offentlig rom. Siden det ikke er lov å drikke alkohol på gaten, i parken, på stranden o.l. så kunne intravenøs tilføring løst dette på en utmerket måte.
5. Diskret tilgang. En helt åpenbar fordel er å kunne holde promillen ved like også i situasjoner der å drikke rett fra flasken dessverre ikke er sosialt akseptabelt (selv i 2005!!). Besøk hos mormor, kundemøter, jobbintervjuer, begravelser, under konferanser og ikke minst under egne foredrag - mao når man trenger det mest.

Tillater meg også å foreslå noen produktnavn: AlkoVein, HappyJuice, AnonymeAlkoholikere (hmm..) eller hva med en smiley %-D ? Det enkle er ofte det beste..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har ikke peiling hvem du er, bare fulgte en link - men dette er jo en genialt bra blogg!

Anonym sa...

Hihihi...hikk..hihi!!

VamPus sa...

Takk for ros *rødme*
Gøy å høre at det er noen der ute i det store sorte hullet som kalles internett.

We aim to please!

Anonym sa...

Fem grunner til at jeg foretrekker alkohol oralt fremfor intravenøst:

1. Det smaker bedre
2. Flasker er lettere å håndtere enn stativer
3. Du vet hva du drikker
4. Flasker kan brukes til så mangt
5. Du tørker ikke ut i munnen

Anonym sa...

best regards, nice info debt consolidation help Scottish legal life assurance company Dial international phone number http://www.infantseatcover.info Tips on maternity clothes free credit report Abc moving stoage company Tv media adware removal Jdl plotters Hosting christian website payment online Service menu tv Supervision of financial advisor Propecia licensed perscription weight loss plan http://www.currency-trading-01.info