Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, september 03, 2009

Maskingeværføde

LO i Oslo har sendt ut valgkamppropaganda til alle byens husstander der de fremsetter sine krav til en ny regjering, blant annet:

- norske militære styrker ut av Afghanistan og økt bistand inn.

Vet ikke helt hva LO i Oslo har i mot bistandsarbeidere, for dette må jo kun være for å bruke dem som maskingeværføde.

Anbefaler fortsatt Erna Solbergs kronikk der hun skriver at bistand er sverdet, militære styrker skjoldet, i demokratibygging.

11 kommentarer:

Nils Henriksen sa...

Viser ikke det, nok engang, at LO ikke først og fremst er en fagforening, men et politisk parti? Følgelig bør det også behandles som det. Det er like viktig å kjempe mot LO som mot Arbeiderpartiet.

Daffe sa...

I tillegg til å spre en masse LO-svada fikk jeg dette i postkassen min selv om jeg har reservert meg mot uadressert reklame. Klager sendes Posten.

OJ sa...

Takk for oppklaringen. Jeg tror den afghanske befolkningen trenger et kurs hos deg for å forstå at de norske soldatene bare er der for å hjelpe. mens det er de andre som bomber og skyter Taliban (og noen fler).

hæ sa...

når ble vampus for bistand?

Mick sa...

Daffe: Om brosjyrene deles ut av andre enn Posten, kan ikke Posten klandres for det. Klistremerket er noe postbudet MÅ forholde seg til, mens de private og organisasjonene gjør hva pokker de vil.

Harald sa...

Valginformasjon (som er merket som det)leverer Posten ut også til de med reservasjon. Jobber selv i politisk parti og har fått en del sinte telefoner, men slik er det, like it or not.

nessie sa...

Jeg trodde først LO-greia var vanlig kommunal valginfo-avis og begynte å lese.. Urk.

Hvilken instans har tilatt dette unntaket?

Geirronimo sa...

Jeg er bare glad for at LO nå viser at de har for interesse å også styre norsk utenrikspolitikk og ikke bare driver med vanlig innenrikspolitisk synsing, som den interesseorganisasjonen LO egentlig er.

Anonym sa...

Demokratibygging er ikke et godt argument for invasjon i Afghanistan, synes jeg. Demokrati er kun flertallsstyre, Hitler kom til makten v.h.a. demokratiske valg, og i Afghanistan er flertallet imot frihet og individuelle rettigheter og for et autoritært religiøst fundert styre. Hvorfor skal våre soldater dø for afghaneres rett til å undertrykke sin egen befolkning? Om argumentet hadde vært å drepe og eliminere taliban og al qaeda derimot, vel så hadde jeg vært mer tilbøyelig til å være enig, men amerikanerne og de allierte ser ikke ut til å ønske å vinne noen slik krig (de knebler sine egne styrker, lar fienden omgruppere, trene og hvile over grensen i Pakistan og lar Pakistan og andre fritt få fortsette å støtte Taliban). Dette er en krig som de allierte har en bevisst strategi for ikke å vinne, og derfor bør vi trekke oss ut, evt. forandre strategi. U-hjelp er ikke en strategi for å vinne krig.

KaiB.

VamPus sa...

Det var ikke demokratibygging, men fjerning av terrortrusselen som utgjordes av Taliban og al-Qaida i skjønn forening, som var argumentet for å invadere Afghanistan. At man forsøker å stabilisere landet ved å ta ut Taliban og bidra i demokratioppbygging er steg to.

Anonym sa...

Du vet jo hva den salige Oslo-dikteren Rudolf Nilsen skrev, du som er derfra?

Skjoldet, vårt vern er partiet/
Sverdet er Lenins lære


... Sånn apropos bare. Så Erna er i godt selskap i denne skjold- og sverddebatten;-)