Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, september 07, 2009

Sagt på husbesøk

Oslo Høyre er på husbesøk og banker dører til vi bokstavelig talt er blå i ansiktet i disse dager. Mottakelsen er stort sett veldig bra (å, synd dere ikke kom ti minutter senere, for da er vaflene klare), og enkelte steder er den mer overstrømmende enn andre. Det var kanskje en siste rest av svunne tider da noen gode høyrefolk troppet opp på Bygdøy og ringte på døren i en av de større husene. Etter en liten stund knirker det opp et vindu i andre etasje og en søt, eldre dame stikker hodet ut:

- Ja?

- Hei, vi kommer fra Oslo Høyre i forbindelse med valgkampen...

- Næmmen så hyggelig - vil dere ha penger?

Mulig at vi burde ha hatt med kollektbøsser ut i enkelte bydeler, men vi nøyde oss med å gi en oppfordring om å stemme Høyre og legge igjen noen brosjyrer etter en hyggelig prat.

10 kommentarer:

Nils Henriksen sa...

Ok, så det var Høyre som vekket meg i morges ved intenst ringing på dørklokka?

Iversen sa...

Uhm... "Synd dere ikke kom ti minutter senere, for da er vaflene klare" er vel ikke særlig positivt? Det betyr jo bare at vedkommende gjerne skulle bestukket dere med vafler for å slippe å høre på, men ikke regner med å holde ut i hele ti minutter. Eller? :)

Peter Andre Jensen sa...

Jeg synes jeg ser det for meg. Høyrefolk går fra dør til dør og spør om de kan få noen tomflasker til valgkampen:

- Har dere noen tomflasker å avse?
- Jada, masse!!
- Flott. Kan du gi dem til tjenestepiken her? Så tar hun vare på dem. Takk for at du støtter høyre.

Anonym sa...

Per Andre Jensen. Kan hende har du rett, for Høyre får ikke millioner av LO-mafiaen slik Ap får.

Børge Skråmestø sa...

Den store utfordringen er selvsagt å klare å ikke være fullt så pene i tøyet – slik at menigmann ikke forveksler dere med Jehovas vitner og lar være å åpne døra. ;-)

PlusUltra sa...

Peter Andre Jensen - "tjenestepiken"? - hun slipper da i det minste å trekke på strøket grunnet "rettferdig fordelingspolitikk" og "kampen mot fattigdommen"!

ak sa...

Søte eldre høyredamer er bra!

tse tse fluen/vadefugl sa...

Litt off-topic fra meg her. Har bestemt meg for å stemme høyre grunnet en svært overbevisende Erna Solberg. Hu har blitt bedre enn før og det er bra.

Fredrik Mellem sa...

Har det slått deg at det er vesentlig lengre mellom dørene der dere går å husbesøk enn der vi gjør det? Legg til at dere også må vente lenger etter å ha ringt på. Det er jo ofte lengre vei til døra innenfor 280 kvadrat enn det er innenfor 80 kvadrat.

:-)

VamPus sa...

Nils: Nope, om morgenen deler vi ut aviser og løpesedler ved knutepunkt for kollektivtrafikk.
Iversen: Tror det kun var en hyggelig gest, vi står ikke og tuter ørene fulle på folk i 10 minutter om de selv ikke har spørsmål. Det var nok en god høyre-dame.
PeterAndreJ: Hm?
Børge: Vi har lagt bort de svarte dressene :-)
ak: Vi liker dem!
tsetse: Så hyggelig - blått valg!
Fredrik: Vi er over hele byen, vi, med varierende lengde mellom dørene. Ser aldri dere.