Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, mars 22, 2010

Abortflyktninger

FrP frykter strøm av abortflyktninger til Norge. Dette skriver Aftenposten i forbindelse med debatten om helsetilbudet til papirløse flyktninger. Frp frykter at en slik utvidelse av helserettighetene kan resultere i en flom av migranter som ønsker å utnytte det norske helsevesenet.

- Risikerer vi nå å få en strøm av helseflyktninger til Norge? Helseminister Anne-Grete Strøm-Erichsen åpner blant annet for at prostituerte skal få rett til abort. Kan vi få en strøm av mennesker som ønsker abort i Norge? undret Frp-representant Jon Jæger Gåsvatn.

Og jeg som trodde deres største frykt var at flyktningene fikk barn...

6 kommentarer:

Bernt Sønvisen sa...

Haha! Bravo for godt poeng! :-)

kritisk_borger sa...

Tja, for dem som synest at det er helt ok at Norge skal være hele verdens sosialkontor så er det vel ingenting i veien med at Norge skal ta regningen for at diverse kvinnelige asylsøkere (hvorfor betegnes fortsatt disse som asylsøkere og ikke som illegal innvadrere?) skal få rett til å ta abort i Norge på skattebetalernes regning.

Poenget som Frp ønsker å spre er vel at dess færre velferdsordninger illegale innvadrere/asylsøkere har krav på, dess færre velger å rette nesen mot Norge i første omgang.

VamPus sa...

Vel, kritisk borger, bare flybilletten til Norge vil koste mer enn det en abort koster. Det virker som om deler av FrP blir mer og mer hysteriske etter hvert som Ap tar grep om asylpolitikken. Å skremme med en strøm av abortflyktninger er absurd.

kritisk_borger sa...

Mulig at en flybilett koster mer enn en abort, men prisen av en flybilett vil rask være innspart med de rause velferdsordingen som eksisterer for asylsøkere (illegale innvandrere) i dagens Norge.

Og strømmen av illegale innvandrere er stigende, ikke synkende.

Anonym sa...

"Ap tar grep om asylpolitikken....."

HÆ?

Anonym sa...

«HÆ?»

Knut Storberget sa at de skulle bli «hardere i klypa», så de vil i hvert fall late som om de «tar grep».

Vi får se hvor mye handling det blir når det kommer til stykket ...