Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, april 05, 2005

Bailey's rett fra flasken

Forrige torsdag var jeg ute med noen kjente og tok en liten pils etter en film. Da baren stengte hoppet alle fire inn i hver sin taxi og kjørte hjem. Klokken nærmet seg midnatt. For ethvert oppegående fornuftig menneske som skal på jobb dagen etter ville denne historien sluttet her. Så ikke tilfelle. VamPus har fått smaken på øl, som er VamPus-varianten av blod på tann.
I drosjen på vei hjemover er jeg selvsagt full av beundring for meg selv fordi jeg er på vei hjem så tidlig, og dertil relativt edru. Riktignok er dette kun fordi ingen andre ville være med på et annet sted, men det får så være. Dette tar en brå slutt i det mobilen ringer og unge lovende Stoffer har erindret at kjæresten hans jo er ute, og derfor tenkte seg innom dit for en nightcap. Vil VamPus være med?

Et par timer senere sitter VamPus igjen i drosje på vei hjemover. Denne gang ikke fullt så edru med et vagt minne om et morgenmøte dagen etter. Kommer hjem, hiver på en cd med Shakira (ja, tenk for at jeg liker Shakira ja), tenner meg en røyk mens jeg danser litt på stuegulvet og drikker Bailey’s rett fra flasken.

???

Hvem i himmelens navn gjør noe slikt? Bailey’s rett fra flasken.. Shakira.. VamPus trenger profesjonell hjelp og nye venner.

4 kommentarer:

Ghost of Goldwater sa...

Akkurat. Nettopp. Tenker jeg slenger så mange spydigheter om deg og Orlando som jeg vil, etter disse opplysningene! At jeg syntes Miss Congeniality 2 var småmorsom blekner jo i forhold til dette!

Anonym sa...

http://www.anonymealkoholikere.no/

VamPus sa...

Mamma? Hva gjør du her?

Anonym sa...

What a great site Chip resetter for epson cartridges Gebrauchte renault kipper