Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, april 19, 2005

Edderkoppskrekk

Jeg har kommet frem til en litt ugunstig innrømmelse. Jeg trenger en mann. Litt mer konkret; jeg trenger et mannlig reisefølge. VamPus kunne tenke seg å reise til Vietnam og Kambodsja. Dette er land som dessverre byr på mulighet for å komme litt nærmere naturen enn det som er ønskelig, nærmere bestemt nærkontakt med edderkopper.

I løpet av vinteren støtte jeg på to eksemplarer av arten i kjelleren som var så store at det forklarte mangelen på rotter det siste året *grøss*. Jeg må altså ha noen som kan bekjempe udyrene når de dukker opp. Kan tenke meg at Aragorn kunne vært et passende tøft reisefølge. Av flere grunner.

Jeg husker fortsatt med gru et mareritt jeg hadde da jeg bodde på folkehøyskole. Jeg drømte at jeg åpnet skapet over vasken og ut hoppet en edderkoppjævel som var så stor at den dekket hele ansiktet mitt. Så besvimte jeg. Da jeg våknet fra drømmen/besvimelsen satt den fortsatt der - og så våknet jeg på ordentlig. Satt skjelvende i et hjørne resten av natten. En venn av meg fortalte at da han var i Thailand hadde han overnattet ute og glemt å henge myggnettet over sengen. Forestill deg: Svart natt. Den gnissende lyden av dyr i skogen. Hvit fullmåne. En edderkopp som får en tarantell til å virke puslete henger fra treet over slik at den dingler mot fullmånen...og er på vei ned mot sengen. Han så ingen annen utvei enn å kaste teppet mot den slik at den falt mot bakken. Han hørte at den *thump* falt i bakken, og taslet vekk i buskene.

UÆH! Norge. Ditt nærmeste ferieland. Hørt mye fint om Lofoten...

1 kommentar:

Anonym sa...

That's a great story. Waiting for more. » »