Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, april 20, 2005

Musikalsk catch 22

Noen gang vært hjemme hos noen på fest og vært så dum at du er den første som sier "Hei, sett på noe musikk à?", hvorpå verten sier "Ja, jøss - bare sett på noe du liker"? Så enkelt kan man komme opp i en klassisk Catch 22.

Dersom det viser seg at verten riktignok har en omfattende cd-samling, men ikke noe musikk gir det deg valget mellom å fornærme verten eller ødelegge ditt personlige rykte. Det finnes ikke en eneste cd du ønsker at de andre skal tro at du faktisk liker, og du har ikke lyst til å ta belastningen ved å sette på noe i mellom Def Leppard og Celine Dion. Det er ikke noe lurt å fornærme verten fordi han ofte 1) er en venn av deg, om enn noe perifer (ref. platesamlingen), 2) verten har kontroll på drikkevarene, eller 3) en kombinasjon av de to punktene foran.
En løsning er jo å spørre de andre gjestene om de har noen forslag.

Så da vet du hva som er i ferd med å skje dersom den som skal sette på musikk hjemme hos deg feier over samlingen med et blikk, flakker med blikket og henvender seg til de andre gjestene.

1 kommentar:

Anonym sa...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. » »