Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, april 07, 2005

Sloggi Sensual

Noen som har lagt merke til at nytrykket materiale lukter usedvanlig vondt? Vel, nytrykket materiale lukter usedvanlig vondt.

Hadde en ut-av-kroppen jeg-er-snart-middelaldrende-opplevelse i går. Hvert halvår har jeg en kritisk gjennomgang av undertøy og kjøper i grunn alt nytt (relevant for historien, slapp av). Så. I går skulle jeg på Oslo City for å kjøpe kattemat (og kattemat kun), men oppdager at dyrebutikken er stengt. Vel, katta får gnåle så mye han vil (og han vil MYE). Ved en inkurie trengte VamPus tilfeldigvis en liten ting på H&M, og hæpp - plutselig var kurven full av helt nødvendige varer til kr. 600,-. Og her snakker vi om kun nødvendigheter - truser, bh'er, strømper, to leppestifter, rouge, øyeskygge, hårspenner, strikker - altså rene livsnødvendigheter.

I hvertfall, ikke helt fornøyd med utvalget på H&M stikker jeg også innom Lindex(er det mulig å bli mer u-kul?). Og det er her jeg har en ut-av-kroppen jeg-er-snart-middelaldrende-opplevelse; midt i undertøysavdelingen står jeg og vurderer seriøst Sloggi-undertøy. Sloggi-undertøy. Sloggi Sensual faktisk. UÆH!

1. To ord som ikke hører sammen i samme setning: Sloggi og Sensual
2. Man vurderer ikke Sloggi før...tja, vet ikke - men middelaldrende damer bør vel få lov?
3. Tenk om noen hadde sett meg?

*gurgle*

1 kommentar:

Anonym sa...

Du har kanskje ikke fått med deg at Sloggi nå er for unge jenter fra 16 år, med hipstere og string i masse kule farger????