Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, mai 04, 2005

Himmelspretten

I morgen skal VamPus på et Høyre-arrangement i Spektrum. For å fjerne all tvil; VamPus er ikke medlem av Høyre, men har blitt lovet å bli påspandert drinker av vannkjemmede unge menn i dress og spisse s'er når de sier "Oslo" på kvelden, mot at jeg stiller på arrangementet på dagen. Det ble ikke satt noe krav til hvor edru jeg måtte være, og vi skal ha en fremflyttet Fredagspils på jobben i dag, slik at fyllenerver får en ekstra dirrende spiss når finansministeren går på og forteller hvorfor Høyre ikke skal kutte i skatter i kommende periode. Sosialdemokrater i dress *urk*.

Har tatt en titt i krystallkulen jeg har stående på pulten, og ser for meg morgendagen forløpe omtrent slik:

08:00 - må på do, hente cola light i kjøleskapet, to paracet. Er i overraskende bra form!
08.47 - Pusedyr står på brystet mitt og kjefter med et olmt blikk. Glemte å mate han isted. I det jeg reiser meg opp våkner fyllesyken WHAM! og jeg går inn i koma.
09:38 - Krabber ut på toalettet. Ingenting skjer. Krabber ut på kjøkkenet. Hiver mat i skåla til en krakilsk kattfaen som tramper rundt i leiligheten og uler som en tåkelur.
11.17 - kontemplerer over meningen med livet og døden i sengen, mens jeg samtidig tenker at nå burde jeg ha stått opp og gjort meg klar til å gå ned på Spektrum. Begynner vagt å huske hva jeg sa til mine kollegaer i går.
12:06 - kontemplerer over meningen med livet og døden i sengen, mens jeg samtidig tenker at nå burde jeg ha stått opp og gjort meg klar til å gå ned på Spektrum. Gremmes over hva jeg sa til mine kollegaer i går.
13: 26 - i dusjen. Skulle vært på Spektrum for en time siden.
14:15 - kommer akkurat midt i pausen. Kaos. Det lukter møllkuler av dem og jeg lukter vel ikke akkurat som en bukett blomster jeg heller.
14:30 - programmet starter igjen. bla bla bla..mer valgfrihet... BLA BLA.. bla bla bla... bedre skole.. bla bla..godt rustet for høstens valgkamp...bla bla..*urk* hvor er den baren?
17:09 - VamPus har glidd halvt ned på gulvet og ligger og sover og sikler.
18.00 - MAT... ikke noe vegetar? Konservative jævler. Og dette har jeg betalt 250 kroner for? Hvor er baren? Sulten. Lyst på..mmm..tex mex... hvor har de nå gjort av den fordømte baren. DER! ....KØ?! Flytt dere, likhusåte - slipp de desperate frem. Hva? Ikke noe drinker? Grrr.... kommer ikke til å stemme i år heller, nei...
20.13 - aaah... ingenting kurerer en hangover som en Bloody Mary på Cafè con Bar.
21.02 - Øy! Drinker over her!
22.38 - Hvor ble av de spisse guttene med vannkjemmede s'er i Oschlo?
23.14 - Rock'nRoll.. VamPus tar en "daddy-dance" på dansegulvet (du vet de heftige 70'talls bevegelsene som en far avleverer når han prøver å danse til "moderne musikk" i sin datters bryllup?), sklir inn i baren og bestiller et brett med øl.
23.44- etterfulgt av shots..
23.56 - VamPus helles ut av drosjen hjemme hos seg selv.
00.02 - Shakira på anlegget, VamPus danser rundt på stuegulvet med GT og røyk, samt et vantro Pusdyr som sitter i hjørnet og ler.
08:00 - må på do, hente cola light i kjøleskapet, to paracet. I overraskende bra form!
08.47 - Pusedyr står på brystet mitt og kjefter med et olmt blikk. Glemte å mate han da jeg var oppe i sted. Reiser meg opp i det fyllesyken våkner WHAM! og går inn i koma.
09:38 - Krabber ut på toalettet. Ingenting skjer. Krabber ut på kjøkkenet. Hiver mat i skåla til en krakilsk kattfaen som tramper rundt i leiligheten og uler som en tåkelur.
11.17 - kontemplerer over meningen med livet og døden i sengen, mens jeg samtidig tenker at nå burde jeg ha stått opp. Begynner vagt å huske hva jeg sa til Høyrefolk i går. Gremmes ikke.

Stay tuned for the updated report!

4 kommentarer:

Doc sa...

Fordelen med ikke å være medlem av Høyre er jo at de ikke kan ekskludere deg. Hvorfor tenkte vi ikke på dette før? Helt genialt.
Mot fyllesyke hjelper allergimedisin.

Ghost of Goldwater sa...

Vi venter i spenning på referatet...

Anonym sa...

Enjoyed a lot! Cheap business telephone calls kansas

Anonym sa...

best regards, nice info »