Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, mai 16, 2005

KOMMUNIST!!!

Aaaargh! I pinseutgaven av DN er den nye lederen av Attac - Magnus Marsdal - intervjuet. Holdt på å sette kaffen i vrangstrupen da jeg så bildet av han. Han har VamPus klina med! Det finnes ingen unnskyldning for slik, jeg vet - men jeg var ung, full og visste ikke bedre.

For en god del år siden var VamPus fast deltaker i et kommentarpanel bestående av ti svært ulike unge lovende personer (eller noe sånt) i et program på NRK2. Kan ikke huske om Marsdal satt i samme panel eller om han hadde deltatt som debattdeltager i programmet. Uansett. Vi havnet på fest hos den ene programlederen på kvelden og .. vel, plutselig satt vi altså i sofaen og klina. Dagen etter var det noen som påpekte at jeg hadde klina med en kommunist. PFØY! SPYTT! GURGLE!

Selv i dag - åtte eller noe sånt - år etterpå så må jeg ta en freshmint bare jeg tenker på det. Kline med en kommunist. Pføy! Det går bare ikke an. Hadde senere den diskutable gleden av å delta i en annen TV debatt med jævelskapet, hvor han - når kameraet var på andre - satt og holdt hånden over munnen på meg for at jeg ikke skulle få bryte inn. Ytringsfrihet suger, hæ? Kommunistjævel.

Knurr....

3 kommentarer:

Ghost of Goldwater sa...

Dere ville sikkert fått søte barn... muahahahahahaaaaaaaaaa!

VamPus sa...

Selvsagt, pusen. En VamPus ville selvsagt fått usedvanlig vakre barn, selv med en kommunist. Vent litt...barn...aaarrgh!!!

Må ha piller. Må ha sjokolade. Må ha sko. Sko? Sko. Aaaah. Normal nå.

Anonym sa...

Where did you find it? Interesting read Tucson arizona golf course Carbo plus cartridges for aquariums zocor weight gain Liposuction back wa celexa Mavica digital camera Or levitra divorce advice archives texas lottery past results Denim riding jacket Walgreen proactiv White xanax Weekend getaway airfares 247500 Hubley tires 401k and maximum contribution and 2003 Answering services hudson florida Phentermine yellow buy fioricet