Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, mai 19, 2005

VamPus er blitt avhengig..

Siden VamPus innstallerte en teller på bloggen sin så har hun blitt helt avhengig. Nå sjekkes telleren flere ganger om dagen. Gårsdagen så omtrent slik ut:

10:30 - HVA!? Bare fire har vært inne og lest?
12:15 - ok. Tre til. Inkludert VamPus selv...
14:40 - Puh. Fire til.. kom igjen, kom igjen!!
16: 35 - Enda et par til. Hallo! Hvor er dere?
17:00 - samme som i sted. Hulk! Hva har jeg gjort galt? Er jeg ikke morsom lenger? Som om du har noe bedre å fordrive tiden din med? Har du? ? Hva da? Har du et liv? VamPus vil også ha et liv. Må ha en røyk..
18:08 - grrr..må ha flere lesere, må ha flere lesere.. my precious!
19:22 - yeah! Komme da pusen.. en til.. to til!

Så. Per nå har 15 vært inne, mot 29 i går. Hva må en stakkars VamPus gjøre? Flenge av seg klærne og .. vent litt, ikke svar på det. Det var til og med flere innom på 17. mai, så ikke lat som om dere har et liv!

Skal tenke ut noe morsomt jeg. Gjett om. Morsomt morsomt morsomt. Grrrr... Ditt liv vil aldri bli det samme igjen. Bare vent. Jeg skal installere software som finner deg, hvor enn du er. Software som setter VamPus Verden som din internett-startside og er umulig å fjerne. Software som tar over mobilen din, slik at alle bloggene kommer som sms-føljetonger. Og deretter skal VamPus ta over VG og Dagbladet og publisere sidevis med meningsløst innho..nei, vent. Noen har gjort det allerede. Pokker... hva mer... software som tar over kjøleskapet ditt og fremskynder forråtningsprosessen på alt innholdet dersom du ikke leser VamPus Verden hver dag, software som legger knekkebrødsmuler i sengen din og gjør at radioen kun kan stilles inn på P4. Knurr... software som.. aargh..ondskap..my precious. Sko.

Sko? Gøy. Normal nå. Må ha sjokolade.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hvis du skal ha flere lesere, må du få med flest mulig ord som trekker folk til siden din, via søkemotorer. Og det kan være effektivt å legge inn URLen på en søkemotor eller flere.

Og skulle du ønske å finne ut hvilke ord som trekker folk, så finnes det mange statistikker over det. Svenserk, f.eks., søker ofte etter "bruder", "volvo" og "sex", mens nordmenn kanskje har litt andre favorittord.

VamPus sa...

Takk for tipset :-)

Har vurdert det - men jeg gjør jo dette mest for morro skyld sjøl da. Ble bare litt engasjert over telleren. Dessuten er det morro å se hvor langt man kan nå uten å f.eks. sex'e opp siden..

:-D

Hjorthen sa...

Kjenner godt igjen den der teller-manien ja. Prøver så godt jeg kan å seponere nå.

Hvis du vil ha flere lesere så vil jeg tro at du fort kan bli en populær kvinne ved å fortelle omverdenen omat du har oppdatert på imperfektum.net og bloggrevyen.com

Fin blogg forresten, keep it coming!

Anonym sa...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Who can i block pop in windows xp Klonopin grapefruit Q baccarat the system q baccarat winning strategies Awareness breast cancer pink wristbands sunday january 29 article skype phone story Ladies banded bottom blouses Side effects of xanax bars buy levitra online How works imitrex it