Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, mai 09, 2005

Storslagent episk drama

Nei, dette handler ikke om Høyres landsmøte (*snøft*). VamPus har tidligere skrevet at Orlando Bloom er ute med ny film, Kingdom of Heaven - som er et storslagent episk drama fra tiden rundt korstogene og forsvaret av Jerusalem. Da jeg så filmen i går oppdaget jeg sentrale mangler i publikums oppførsel, og tillater meg herved å gi en veiledning til korrekt respons for en film med Orlando:

1. Når Orlando viser seg for første gang er dype sukk og diskret sikling tillatt.
2. Første slåsscene møtes med dempet applaus.
3. De som kommenterer urealistiske glipp i historien tas ut av salen og halshugges. Umiddelbart. 4. Ved scener hvor Orlando opptrer i bar overkropp er eggende tilrop, plystring og dåning tillatt - men ikke påbudt.
5. Det er derimot påbudt å applaudere høyt og bestemt når Orlandos navn ruller over skjermen - både før og etter filmen.
6. Stående ovasjoner og dundrende applaus ved filmens sluttscene er så åpenbart at man strengt tatt ikke burde trenge en påminnelse.
7. Skulle man unnlate noen av punktene ovenfor, så trenger man ikke å sende meg rare blikk.

Forøvrig - slagscenene minnet mistenkelig om Ringenes Herre - To tårn. Bare bytt ut orkene med muslimer, så er man ikke fryktelig langt unna. Faktisk tror jeg at scenen der muslimene angriper Jerusalems murer bare er en bearbeidet versjon av scenen der orkene angriper Helms Deep.

Filmen ellers? Storslagent. Vakkert. Rørt til tårer. Orlando.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Want more content please...
Searching for internet traffic
http://www.1st-choice-4-website-traffic.com
internet traffic

Anonym sa...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it » » »