Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, juni 18, 2010

Binær blogging

VamPus er ikke en av dem som trenger hjelp fra tjenesten "Anti-Social" for å blokkere sosiale medier ute for å få gjort noe. Enten er jeg på - og da er jeg veldig på - eller så er jeg av - og ofrer ikke blogg eller twitter en eneste tanke. I noen uker nå har bloggen gått for lut og kaldt vann, mens VamPus bygger rede med Mannen i ny leilighet. Når to ekorn flytter sammen (begge er klassiske samlere) så er det mange ting som skal på plass. Med ettertrykk på ting.

Han har plater. Jeg har bøker. Begge har sko.

Platene hans er nå plassert i kjelleren, og Mannen truer med å tvangsflytte sko til å dele esker for å få bedre plass. Han forstår ikke argumentet om Pradaene ikke går sammen med Vivienne Westwood. Mannfolk.

Dermed står bøker for fall. VamPus er snobbete nok til å få grøssninger av å sette hans samlede utgivelser av Robert Ludlum sammen med hennes boksamling med seriøse bøker, og har aller nådigst opprettet en seksjon for krim i den ene bokhylla. Men noe må ut og ned i kjelleren. For husfredens skyld. CD-samlingen er allerede på vei ned. Og flere bøker.

Men skosamlingen min får han aldri.

Og bloggingen? Jo, takk. Skal være mer på nå. Skrivelysten er i ferd med å komme tilbake. En rosablogg er rett rundt hjørnet. Om bryllup, hjem og mat og sånn. Stay tuned!

9 kommentarer:

Konrad sa...

Neinei, dette er altfor personlig.
Kan du ikke ta frem den politiske storslegga?

Kamelryttersken sa...

Grattis med nytt design :)

Vokste opp med X antall hyllemetre western- og andre røverromaner i salig blanding med fag- og annen lødig litteratur.
Idag kan jeg ikke tenke meg å tapetsere veggene med bøker slik som i den fedrene heim.

I vår digitale hverdag er hverken plater, CD-er eller bøker et must man må fylle heimen med. TV'n er jo også på vei ut fra fleres daglige omgivelser. Men jeg ser menneskets behov for å vise sin tilhørighet og personlige smak gjennom hva man hører, ser og leser. Bøkene symboliserer gjerne ikke bare at man leser, men er også et statement i interiøret.

Koselig med variasjon i bloggen. Politiske statements har vi da nok av?

IvarE sa...

Lekkert nytt design!

Historien minner meg om da ex-kona og jeg kranglet om skapplassen på soverommet. Flere meter med skyvedørsgarderobe, men jeg fikk stadig beskjed om å rydde unna i min halvmeter, for hun hadde så dårlig plass i sin del (som var på mangfoldige meter).
;-)

nessie sa...

Rosablogging i blått høres bra ut. Blogg om barna?

Konrad sa...

Blir det mer rosastoff forsvinner Vampus fra min bloggrull.

Konrad sa...

PS:
Litt av trussel jeg kom med der ;)

LarsE sa...

Min venn historieprofessoren sier at bøkene skal stå i bokhyllen og utfordre deg, så send Ludlum ned, behold klassikere som Friedman, Hayek, Heinlein og Steinbeck

VamPus sa...

Konrad: siden dette begynte som en personlig blogg så har jeg tenkt å fortsette med blandingen av personlig og privat.
Kamelryttersken: kimser ikke av western og røverromaner, godt til sitt bruk. Men sliter med å digitalisere alt, i hvert fall bøker. Innpakning teller fortsatt. Ellers hadde alt kommet i samme type flakong, uten annen emballasje :-)

IvarE: foreløpig er skapplassen relativt likelig fordelt. Foreløpig.

nessie: Barna skal med. Pusedyr er gretten og lei seg etter å hva flyttet fra fine bakgården til 6. etasje.

LarsE: må ha blandingen utfordring og kos. Og Heinlein er fortsatt en mangel i bokhylla. Vet jeg burde skamme meg...

IvarE sa...

@Vampus:

Hmmmmmm...
Gi meg "Mannen"s mailadresse, så skal den stakkars sjelen få et hundretalls gratis tips fra meg og flere av mine venner!
;-)