Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, juni 09, 2010

Hva skal man med fiender...

..når man har venner som meg? Epost til en venn av meg som var sykemeldt etter det som antakeligvis var en liten blodpropp i hjernen:

"Regner med at du fortsatt vegeterer rundt i heimen som en siklende idiot. Deg om det."

Vel. Karma comes back to you, er det ikke det de sier? Etter at jeg mistenkte at han kun inviterte Mannen og meg til å feriere med han i Italia for å ha noen som kunne mate han med skje, så fikk jeg selv blodpropp. Universet er med andre ord i balanse. VamPus Vindrikkeren skal feriere et steinkast unna vindistriktene i Toscana... med mulighet for kun et meget begrenset inntak av de edle dråper. Hmf.

Uansett. Det burde ikke være vanskelig å finne gjøremål i Umbria/Toscana, men jeg er mest på utkikk etter et matlagingskurs - gjerne med vinsmaking. Vi skal bo i Tuoro Sul Trasimeno ved Trasimeno-innsjøen, på grensen mellom Umbria og Toscana.

Forslag?

1 kommentar:

Irene sa...

Anbefaler Alessandra Federici's matlagingskurs i Cortona, ikke langt fra Trasimeno: http://www.il-girasole.com/cooking.htm (Selv om jeg nettopp var paa ferie i Italia selv er jeg misunnelig paa andre som skal dit!)