Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, juni 23, 2010

Nedslående politi

Politiets manglende ressurser gjør at de heller ikke i år kommer til å slå ned på organisert kriminalitet,voldtekt, overgrep, vold, innbrudd drikking i Oslos parker. Dette reagerer lederen i Forbund mot Rusgift, Knut T.Reinås på. Han sier til Aftenpoften:
Vi mener politiet bør slå ned på alkoholbruk i parken på samme måte som de slår ned på narkotikabruk.
Det er jo nettopp det de gjør...

5 kommentarer:

Ostermann sa...

Det tok et par sekunder, men nå humrer jeg ^^

George Gooding sa...

I LOL'd.

hmm sa...

Politiet er i det minste konsekvente.
De er ikke så dobbeltmoralske som Vampus som vil at politiet skal overvåke og ta dem som selger hasj på gata, mens de besteborgelige hasjrøykere i Høyre ikke en gang skal være i nærheten av datalagringsdirektivet.

Arve Edvardsen sa...

Det gjelder å oppnå høyere oppklaringsprosent. Derfor kan de stille med 5 betjenter (hvor av en i sivil !!) på Holtet for å bøtelegge syklister som triller forsiktig over krysset på rødt lys.

Her gjelder det å prioritere riktig.

Jorunn sa...

Hørte nettopp på radioen at politiet må bruke mye tid på å samle inn hunder som har rømt. Det er derfor ikke så rart at tiden blir knapp til andre ting.