Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, juni 23, 2010

Syndefloden

Skal man tro dagsavisene så står det til en hver tid 40 000 prostituerte klare til å overflomme et hvert fotballarrangement.

Foran fotball-VM i Tyskland kunne man lese at arrangørene tilrettela for den forventede syndefloden, der menneskesmuglere ville stå bak 40 000 tvangsprostituerte fra øst-europa. Med moralsk indignasjon som drivkraft kan mediene boltre seg i hysteriske politikeres reaksjoner på et fenomen som ikke finnes.

Nå er det Dagsavisen som fortsetter å spre myten. 40 000 prostituerte skal ha "flommet inn i Sør-Afrika". Men om noe, har visstnok sex-kjøpet gått ned.

Folk er mer interessert i fotball enn å kjøpe sex. Hvem skulle trodd det...

4 kommentarer:

Håkon sa...

Jeg har en mistanke (eller er det bare ironien som fantaserer?) om at nedgangen skyldes at mediene sliter økonomisk og dermed ikke sender ut så mange journalister til å dekke ved-siden-sv-vm-saker. Dermed blir det tomt rundt bordene på de mest beryktede side-show.

VamPus sa...

Aha.. Overskrift i VG: Krisen i mediehusene rammer de prostituerte!

Skulle likt å se det..

John T. sa...

Litt hopp og sprett, men jeg fikk uansett denne assosiasjonen: http://www.youtube.com/watch?v=fzVRfUDEM9k

VamPus sa...

Pleier å hate tullerigning, men Hassan er jo av og til genial!

Kjenner meg igjen for øvrig igjen fra å ta imot tlf på partikontoret da jeg var i FrP. Når det ringte inn folk som lurte på om FpU var for fri innvandring og fy faen, så var det ikke måte på hvor FOR jeg ble etter hvert for å bli kvitt dem på tlf.

100 000 bögar - ja takk!