Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, mars 08, 2005

De andre...

I går kom jeg til å tenke de andre. De som ikke er som meg. De som går på ski hver søndag. Som står opp tidlig og er på jobb før 8. Som spiser sunt og liker epler. Hva tenker de på? Hva drømmer de om? Hva vil de ha ut av livet?

Vi som drikker blir lykkelige bare vi får drikke i fred og slippe å fryse når vi røyker. Vi tilbringer gjerne hele dagen i sengen mens vi drømmer om en Cola light. Og så tenker vi at vi ikke burde tatt den siste flasken med vin i går, og at nachspiel egentlig ikke er en så god idè. Og så aspirerer vi til å kanskje komme oss på beina før butikken stenger for å få kjøpt nevnte Cola light. Og når vi har gjort det, så tenker vi kanskje at vi burde ha vært på jobb i dag.

Men de andre? Man kan da umulig bli lykkelig av å gå på ski og å spise epler? Stakkars dem. Stakkars stakkars dem!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Best regards from NY!
» » »

Anonym sa...

Looking for information and found it at this great site... film editing schools