Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, mars 07, 2005

Innfør Skodagen 8. mars!

For en del år siden solgte en bekjent av meg T-skjorter med en rumpe som beveget seg, under tittelen "Den ekte kvinnebevegelsen" på 8. mars. Som den feministen jeg syntes jeg selvsagt at det var hysterisk morsomt, men klarte dessverre ikke kapre meg en egen utgave av T-skjorta. Rekk opp hånda alle dere som synes at kvinnedagen 8. mars er viktig - en to tre... !? Ingen? Ikke du der borte i hjørnet en gang?

Gledessprederne i Kvinnegruppa Ottar markerer dagen med å foreslå at Pro-senteret skal legges ned, angivelig fordi de " bidrar til liberalisering og normalisering av prostitusjon". Hm. Har ikke Pro-senteret i alle år stilt seg på de prostituertes side og fokusert deres rettigheter? Et yrke som har vært her i mer enn 2000 år er vel i teorien mer "normalt" enn f.eks. webdesigner.... eller Kvinnegruppa Ottar for den saks skyld. Men det er jo flott at Ottar fokuserer på de viktige tingene her i livet. Jeg personlig kunne tenke meg at 8. mars ble den offisielle sko-dagen, hvor alle kvinner fikk kjøpt sko til halv pris. Det ville vært kvinnedagen sin det! I stedet skal man liksom fryse arslet av seg med å gå i tog (herregud så umoderne) og kjempe for 6-timersdagen (utvilsomt for at kvinner skal få mer tid til husarbeid).

Legg ned Kvinnegruppa Ottar og innfør Skodagen!

3 kommentarer:

. sa...

Wow! Du blogget i 2 måneder før folk begynte å kommenterte bloggen din..

. sa...

Du fortjener ros siden du klarte det.

. sa...

Da mener jeg at du hadde mot nok til å fortsette.