Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, mars 22, 2005

Sykkelbukser og skruller

Først av alt; Gutter: sykkelbukse utenom spinningsalen? Nei, nei og atter nei. Det finnes absolutt ingen grunn, absolutt ingen, til at menn skal tusle svette rundt på et offentlig sted iført trange sykkelbukser. Ikke når man løfter vekter, jogger eller deltar på BodyPump. Tror virkelig menn at en sykkelbukse fremhever deres maskulinitet (og du står her fritt fremt til å tolke "maskulinitet"). La meg herved en gang for alle avkrefte denne antagelsen. Ikke en gang Orlando Bloom ville sett bra ut i sykkelbukse. Hm, kanskje Orlando i sykkelbukse drapert over min seng.. men uansett - sykkelbukse? Nope.

Og så var det premiehomsen som stod på andre rad under BodyPumpen i går... ja, DU, ja (så du andre premiehomser der kanskje?). Når instruktøren sier "rulle på skuldrene" så ruller man på skuldrene, IKKE på stumpen. Shake til musikken kan du gjøre et annet sted, her trener vi! Dessuten, det speilet foran deg er ikke der for at du skal korrigere på frisyren - som forøvrig var sååå sommer 2004. Når du først er homse og oppfører deg som en skrulle på trening, så kan du i hvertfall gå foran som et moteikon om ikke annet.

Takk!

3 kommentarer:

Anonym sa...

lame, get a life bitch! Or even better, get laid, u need some BADLY!

Anonym sa...

Very nice site! » » »

Anonym sa...

Genialt innlegg. Særlig siden sykkelbukse er lagt for å sykle med, noe man vanligvis gjør andre steder enn på spinningstudio. Kan ikke folk få kle seg i hva man vil uten at man skal stå til ansvar for sin maskulinitet?