Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, mars 30, 2005

Orlando, Orlando

Min kjærlighetserklæring til Orlando Bloom har vakt noe oppmerksomhet, ikke bare blant de som publiserte kommentarer. En; Orlando er ikke en dårlig skuespiller, han har bare vært under en uheldig påvirkning (les: kjæreste) den siste tiden. To; det er primært ikke hans kvaliteter som skuespiller jeg ser for meg drapert over sengen min.

På grunn av Orlando leide jeg det episke kvalitetsdramaet "Ned Kelly" (kom rett på dvd!) i påsken. Fantastisk! Jeg måtte ha en røyk etter hver gang Orlando var på skjermen. Nå sliter jeg med valget mellom å boikotte filmer med Brad Pitt og å leie Troja, samtidig gleder jeg meg som en unge til Pirates of the Caribbiean 2.

6 kommentarer:

Ghost of Goldwater sa...

Dersom Orlando noensinne skulle befinne seg i din seng (at gunpoint, presumably) tror jeg nettopp det er skuespillerkunster han trenger.

Lene sa...

My, my! Aren't we being all nice and friendly today!

Make sa...

Hi blogger:)

Congratulations for developing such an Amazing site... Unforgettable experience... Well done...

Regards,
home work at make money

Anonym sa...

Patetisk med nesegrus beundring av plastikkmenneskene i Hollywood. Det undergraver din integritet.

Anonym sa...

Just found your site. Well done! I like to blog around looking for relevant info and interesting sites like this one. If you get a chance it would be great if you looked at my site lucid dream.

Anonym sa...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! »