Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, mai 13, 2005

Poker og releasekonsert

Var på releasekonsert av en EP på Cafè con Bar i går med "The Hole Company". Eneste grunnen til at jeg forteller det her er for å eventuelt cashe inn til "street cred" dersom bandet skulle komme til skade å bli en suksess. VamPus er "on the edge" i Noregs musikkliv. Eller noe sånt.

Poker og hev i oss en drink hver og delte to flasker vin. I en pause forsvinner Poker, og jeg finner han utenfor med en røyk i hånda. Poker røyker ikke. "VamPus, du må stoppe meg," gurgler han mens han tenner en ny røyk med den gamle. Sikkert. VamPus stopper ikke venner som vil feste. Det viste seg å være en særs dårlig idè å ikke gjøre. Unge lovende Poker (34) endte opp med hodet mellom bena og middagen på fortauet foran seg. Mulig det bare er meg, men jeg synes det er strålende at man i en alder av 34 fortsatt drikker til man spyr. Etter å ha fått i han et glass vann, advart hans tilkommende hustru og børstet støvet av han, klarte vi å helle han inn i en taxi. Sjåføren var relativt lite begeistret, inntil vi trykket en 500-lapp i hans hånd med beskjeden - få denne mannen hjem, NÅ! Stakkar Poker. Han hadde sovnet før han kom til dørmatta. Han har lovet å legge seg i - og begrepet "tørrtrening" i denne sammenheng er svært misvisende - trening til utdrikningslaget, som han på mystisk vis har klart å gjøre VamPus medansvarlig for.

Forøvrig. Hørte gjennom EP'en edru. Ville ikke booket Spektrum helt enda om jeg var dem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hvilken av EP-ene hørte du igjennom i edru tilstand? Du kjøpte jo like mange som hele resten av etablissementet til sammen.

-- Mises

VamPus sa...

Øhm. Antar at alle EP'ene var like.En befinner seg nå i Tyskland, en befinner seg i Luxemburg, og de resterende tre i min leilighet, mens jeg klekker ut en ondskapsfull plan for å bli kvitt dem. Lillegull skal få den signerte (signerte..herregud..jeg MÅ ha vært dritings..) i bursdagsgave. En skal jeg beholde selv, og da har jeg en igjen...

Anonym sa...

Where did you find it? Interesting read fitness info Free and merchant account mazda ringtone jenna jameson nude Insurance marketing pay per click pornstar pornstar Data drive hard recovery unformat teen jobs Hot fitness