Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, mars 27, 2009

Abonnenter igjen?

Er det noen som fortsatt abonnerer på Aftenpoften?

21 kommentarer:

Bjørn sa...

Jada.

VamPus sa...

Hm. Hvorfor det?

Henrik Akselsen sa...

Jeg synes det var hyggelig at Stanghelle har en sterk mening om noe for en gangs skyld.

Rasmussen er en helt for ytringfrihet og kommer ikke til å være noen snillist etter naiv norsk modell. Men spesielt ærlig har jeg ikke akkurat tenkt på ham som.

Bjørn sa...

Aftenposten har sine sider - for eksempel all reklamen og Lotte Sandbergs kampanje-"journalistikk". Likevel er det en av Norges mest interessante aviser, ikke minst fordi det er et mangfold av meninger der.

Viktor Viktorsen sa...

Ryktene forteller at enkelte abonnenter nå presses til å si opp Aftenposten fordi NAV, etter inspeksjon og kritikk fra Riksrevisjonen, plutselig og uten forvarsel opphever tidligere vedtak på flere tusen kroner over natten med henvisning til at behovet er mangelfullt dokumentert!

Med slik uforutsigbarhet fra Navs side er det umulig for folk på trygd å planlegge økonomien, og i hvert fall ikke abonnere på Aftenposten, om man aldri så mye ønsket det!

refleksjon sa...

Aftenposten leser jeg når jeg ønsker reflekterte drøftinger.

Vampus' verden leser jeg for sleivspark og ferdigprogrammerte meninger.

Sti9nsky sa...

Trenger noe å fyre opp peisen med, og slå i hjelp fluer og vepser i sommerhalvåret.

Sverre sa...

Aftenposten er etter min mening antageligvis den beste dagsavisa vi har her i landet. Dessverre er det umulig å abonnere på dagsaviser i det hele tatt i dette landet om man er et minimum av miljøbevisst eller ikke gidder gå og bære ut papiravfall hele tiden. Jeg skal vurdere det hvis jeg blir tilbudt en avis uten reklame-innstikk.

Anonym sa...

Aftenposten har det beste utvalget av dødsannonser i Norge.

Anonym sa...

....og nekrologer.

Tittikaka

Yosemite Sam sa...

Nei, det tok slutt for 1 1/2 år. Sist i forleden uke ringte en selger til meg og samtalen med selgeren var uvanlig og noe selsom. Den gikk som følgende:

Selger: Jeg ser du har hatt abonnement tidligere og nå kommer det i tillegg et nytt magasin... ...

Ego: Jeg avsluttet mitt abonnement da Aftenposten og Ole Mathismoen fremfører en radikal og klimahysterisk agenda. Dette kan jeg på ingen måte finansiere med abonnement.

Selger: Jeg forstår ditt argumnet -Jeg er helt enig med deg

hva sa...

Er dekning av global oppvarming og kritikk av Bush grunn til å si opp Aftenposten? Hvilke aviser kan man da lese? Hvilken smal sekt tilhører dere?

spenn sa...

hva,

vi kalles ofte "liberalkonservative". Aftenposten pleide å være medlemsavisen vår, men så skjedde det noe.

Anonym sa...

http://viktorviktorsen.blogspot.com skriver også om Aftenposten akkurat nå...Det er kanskje derfor Vampus tilsynelatende har fått i oppgave å sondere bloggterrenget i så måte for sine Høyre-kolleger? Direktør Knarbakk i Schibsted er som kjent gift med Høyres Per-Kristian Foss.

Yosemite Sam sa...

til "hva sa."

Nei, selvsagt synes jeg ikke at dekningen av en enkelt sak er grunn nok til å avslutte abonnement, og det var heller ikke grunnen til at jeg sa opp. Mitt reisemønster i jobben medførte at jeg ikke kunne ha daglig avis på trappen.

Poenget i den lille dialog som jeg også antyder i min intro er at selgeren syntes det var grunn nok og det lo jeg godt av etterpå.

hva sa...

Er ikke Aftenposten liberal-konservativ? Er den sosialistisk fordi den skriver om global oppvarming og er kritisk til Bush? Jeg kjenner mange liberal-konservative som er bekymret for klimaet og misliker Bush' politikk sterkt.

Gullstandard sa...

Jeg sa opp Aftenposten for _mange_ år siden, i irritasjon over at den i perioder ikke kunne skilles fra Klassekampen.

Ja, det er grunn nok til å si opp avisen, at den i all vesentlighet etterplaprer venstresidens agenda, uten kritiske standpunkt mot dette overhodet. Det er fra tid til annen lesverdige ting i A., men så godt som _aldri_ reell, skarp systemkritikk rettet mot det dominerende sosialistiske tankegods som råder grunnen nesten overalt.

En avis som utgit seg for å være "liberalkonservativ", men reellt sett er just another Dagsavis, eer verre en the real thing.

På samme måte som Høire er verre en orginalen; SV/AP.

Yosemite Sam sa...

Til "Hva sa"
Det er greit å være kristisk til Bush. Ikke så relevant lenger dog. Det er nå å tide å være kritisk til dagens makthavere. Særlig ikke demokratisk valgte og overnasjonale ikke-demokratiske organisasjoner og kampanjer.

Viktor Viktorsen sa...

Til Anonym: Hvor da? Gjemt i linker, hva?

IvarE sa...

For min del tok det slutt for *mange* år siden simpelthen fordi jeg (som mange andre) ble *møkklei* av å bære ut alt søppelet. Jeg ville ha nyheter, og fikk 1 del nyheter + 3 andre fullstendig uinteressante deler + et tilnærmet ubegrenset antall deler med drittreklamer.

10 gram interressant stoff, 40 kilogram dritt...

Anonym sa...

Aftenposten er elitistisk fordi den nå koster hele 25 kroner pr. dag i løssalg!

Altså ikke en avis for folk flest og "almuen" i disse finanstider. Hold på abonnementet hvis ikke robbes du!