Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, mars 31, 2009

Ingen tror på bloggere

- Skriv hva du vil, det er ingen som tror på bloggere uansett.

Kåre Valebrokk trekker på skuldrene, og legger til:

- Hadde du skrevet konjakk så hadde sikkert flere trodd deg.

VamPus er i Washington med en gruppe som skal besøke tenketanker, politikere, analytikere og annet morsomt i en uke. Siden vi også her er under Chathamr House Rule, så må hun spørre om tillatelse til å sitere personer på bloggen. Derfor måtte hun spørre Kåre Valebrokk om det var ok å sitere han på "Da spanderer jeg et glass chablis på alle" da vi satt i minibussen og fikk beskjed om at det var en times pause mellom besøk i Kongressen og middag hos den norske ambassadøren.

- Skriv hva du vil, det er ingen som tror på bloggere uansett.

- Jo, hvis jeg skriver at du ville spandere chablis på oss så tror jeg nok at de fleste vil synes at det høres sannsynlig ut.

- Ikke chablis. Men hadde du skrevet konjakk så hadde sikkert flere trodd deg.

Noen som tviler?

10 kommentarer:

Politikk i Enebakk sa...

Jeg toro på deg :-)
Dette viser bare hvordan deler av det etablerte mediamiljøet ser på oss bloggere. Det var de samme menneskene som ikke forstod konsekvensen av Internett mtp papiravisenes sakte død

nessie sa...

Valebrokk er spandabel? Utrolig! Eller nå er jeg urettferdig, jeg kjenner han jo tross alt ikke privat.

Carl Christian sa...

...så konklusjonen er at både bloggere og Kåre Valebrokk har et troverdighetsproblem?
:D
Regner med at du velger å nyte all den gratis alkoholen du kan (om det er konjakk eller chablis er vel ganske irrelevant når det er gratis...)

Joakim sa...

Vi som jobber med Kåre i Mandag Morgen kjenner ham som både veldig spandabel og som en med tro på nye mediekanaler. Når han sier at ingen tror på bloggere gjør han det med et glimt i øyet.

Ellers hadde han vel ikke støttet vår relanserte blogg www.etterretninger.no?

nipp sa...

Hva skjedde med en god gammeldags halvliter?

seilern sa...

nipp: Man drikker da ikke halvlitere i USA!?! Det meste av ølet de selger er jo rent skvip!

Anonym sa...

En god, gammeldags halvliter er ..ehe... gammeldags. Finnes bedre og mer eksklusiver væsker å leske strupen med. Reise til N.Y. for å drekke øl -Fysj. Valebrokk tilhører en annen "stand" må vite.
Chablis, why not?

I'm a beliver!

Fredrik Mellem sa...

Konjakk er og blir et svært undervurdert nytelsesmiddel.

Eirin sa...

Blir det treff for VamPus' lesere i Washington, eller?

VamPus sa...

Joakim: Valebrokk er en bra mann, men jeg lo godt da han sa "skriv hva du vil".
Eirin: Hadde jeg visst at jeg hadde lesere i Washington så hadde vi klart hatt VamPus-treff. Men nå har jeg møtt masse bra folk der, så nå vet jeg at neste gang går det uansett an å tromme sammen en god gjeng for drinker etc. Hadde noen fantastiske dager i byen!