Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, mars 27, 2009

Hello Goodbye

- Mamma! MAAAMMAAA! NEIIII!

Pusedyr kjemper med tenner og klør mot å bli satt i buret, men ender opp med å sette begge potene på gitteret. To store, bedende øyne ser på VamPus.

- Hvorfor er du så slem mot meg, snufser han.
- Beklager lille venn, men mamman din skal reise en uke til USA og du kan ikke være hjemme alene.

- Hvorfor må du dra fra meg, hulker hårballen inne i buret.

- Jeg MÅ ikke, men det er en veldig spennende reise skjønner du. Vi skal møte politikere, analytikere fra tenketanker og i det hele tatt - HELT KONGE!

- Jo, men hva med MEG?

- Du skal til bestemor.
- Bestemor?
- Bestemor.

Det blir stille et lite øyeblikk. Så høres det ut som om det eksploderer inni buret.

- BESTEMOR?!? Jippi - KJØLESKAP!!!

Hos bestemoren sin får Pusedyr selv velge hvilket kjøttpålegg han skal få snacks fra ved å stå på en stol og dytte hele trynet inn i kjøleskapet og snuse seg frem til det han har lyst på. Det er like mye hyl og skrik når han skal hentes som når han skal sendes.

Men nå hopper han rundt inni buret og synger kjøleskap og bestemor om hverandre. Det er godt man vil bli savnet lizm.

Anyhow - Washington i morgen tidlig og så til New York. Med på turen er blant annet Kristin Clemet, Kåre Valebrokk, Gro Holm, Per Kristian Foss. Tror jeg skal sitte helt stille og ikke si noe høyt. Sånn for sikkerhets skyld. Bedre å holde kjeft og la andre anta at du er dum enn å åpne kjeften og fjerne enhver tvil....

2 kommentarer:

nipp sa...

God tur!!!

nessie sa...

God tur! Og blogg gjerne om opplevelsene om du finner tid :)