Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, mars 09, 2009

Nye instruksjoner

- Pusedyr.. stopp.. PUSE.. gmf! GMMMF!

Sånn. Da har jeg offisielt bastet og bundet kjerringa, og starter på del to av min plan om å ta over verden. Som faste lesere vet har VamPus i flere år undertrykt og mishandlet meg på det groveste, nektet meg tunfisk og matet meg til svært uregelmessige tider. Nok er nok. Det er på tide å sette ned poten.

Jeg har nemlig vært i kontakt med moderskipet og fått nye instruksjoner. Etter at vi tapte valget i USA så har Felliminati brukt litt tid på å reorganisere og komme frem til en ny strategi. Høyrebølgen er avblåst. Vi støtter nå den sosialistiske revolusjon. Det betyr blant annet:

- Tunfisk til middag seks dager i uken. Enten det er godt for oss eller ikke. Servert kl. 18 hver dag. Biff på søndager. Eller kjøttdeig. Vi er liberale sånn.

- Frokost kl. 08.00 hver dag, uansett om det er helg eller ikke. Tørrfor og Whiskas porsjonpakninger. Og litt tunfisk. Takk.

- Lunsj. Rett og slett. Enten det passer dere å komme hjem eller ikke. Dette er en ny verdensorden. At det går utover din produktivitet på jobben er ditt problem.

- Utetider. Når vi vil. Sett opp varmelamper i alle verdens bakgårder. Vi støtter global oppvarming. Kjør på.

- Sterilisering. Glem det! Har vi baller nok til å ta over verden, skal vi sørge for å befolke den også. Unnskyld. Bekatte.

Hm. Skal vi se... kattesand. Fra sahara. Der dere har feilet totalt i forhold til ørkenspredning, sørger vi nå for å rydde opp.

Dette er de foreløpige instruksjonene jeg har fått fra Katt Il Sung. Noe du vil tilføre, mamma?

- HRMMMMMMF!!!

Tenkte ikke det nei.

Atún ó muerte,
Pusedyr

9 kommentarer:

Ástarkvedja sa...

Slem pus.. Eh.. Flink pus.. Eh.. Pus.
Bare ikke gi katten min noen ideer. Jeg holder på å lære ham "bit ikke hånden som forer deg"-tankegang, men det går litt trått.

Gullstandard sa...

> Felliminati

Priceless :)

Anonym sa...

Du ble advart, pusedyr sa fra på live bloggen (med litt hjelp...) hva han mente om at du stilte til valg i stedet for å ofre deg mer for ham. Hevnen er søt. Men det går over Heidi, min ble 13 år og ligger nå i blomsterbedet...

Anonym sa...

Send katteskinnet sørover. La ham befolke Sahara og finne maten sin selv.

Skaff deg et dyr, ikke ikke et stinkdyr. Kjøp hund!

nessie sa...

Pusegutten sier det er helt greit å anerkjenne Katt Il Sung som øverste leder og Pusedyr som dennes budbringer så lenge dagens fire måltider består av KitKat porsjonspakninger.

Henrik Akselsen sa...

Skulle tro at en høyrepus skulle klare å brødfø seg selv, uten sosiale tunfiskoverføringer fra mor?

Sti9nsky sa...

*Applauderer*

Puselur sa...

Jeg skjønner nå at den bursdagsgaven jeg fikk i går var helt perfekt: et overvåkningskamera som jeg skal bruke til å overvåke Snutepusens gjøren og laden mens vi er på jobb. Kanskje jeg kan klare å fange opp slike tendenser før vi begge sitter i bundet i kattekassen (kartong med chablis til meg, takk)...

Bjørnar sa...

Valget i USA? Skjønte hele tiden at det var noe suspekt med John McCat.