Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

søndag, mars 15, 2009

Valgblogging

Da har jeg avkreftet at dette blir en Høyre-blogg, for de som fryktet det.

Hun stiller til valg for Høyre og er den første i Norge som fullt og helt har bygd sin plattform på sosiale medier. Heidi Nordby Lunde er VamPus, Norges kanskje mest kjente blogger.

I serien Internettvalget 2009 ser GK Forum nærmere på norske partiers nettsatsing og sosiale mediers viktighet i valgkampen. I dag presenterer vi et eksklusivt intervju med VamPus, som deler sine erfaringer med sosiale medier.


Ser rimelig bitchy ut på bildet. Godt. Skal fortsette med det.

10 kommentarer:

PeggyBoy sa...

Bra! Valgkamp får jeg fra andre kilder.

Synes egentlig du ser mest engasjert ut på bildet jeg da :)

Ghost of Goldwater sa...

Bildet har jo i så fall fanget din essens...

RHJ sa...

Nei, det bildet var ikke bra. Beklager!

Ser nesten ut som skurken i en dårlig parodi på Harry Potter?

Skulle tro det var en som prøvde å selge et nytt vaskepulver i en mislykket versjon av TV-SHOP på slutten av '60-tallet?

PS: Du skal slippe å få den tre-og-tjue andre sammenligningene jeg har på lager ;-)

VamPus sa...

RHYJ: Hm. Var det noen vellykkede TV SHOP reklamer da? Jo. Fishing Lure. Husker jeg vurderte å kjøpe sånne, selv om jeg ikke fisker. De virket jo geniale.

spenn sa...

Jasså du. Betyr det at du ikke lot deg imponere av Didi Seven-reklamen?

Det brune skitne vannet som ble klart og gjennomsiktig med Didi Seven? Ingen er så kyniske at de ikke lot seg bevege av det skuet. Ingen!

Fredrik Mellem sa...

Hva er det som er avkreftet her? At dette BLIR en Høyreblogg? Fordi det allerede er det?

Eller mener du at det ikke blir en propagandablogg der andre enn deg forfatter innholdet? Det siste er det vel ingen som har mistenkt deg for?

Mange uavklarte begreper... En del av disse valgkampsesongbloggerne tapetserer bloggene sin med partifarger og logoer - det er kanskje slike vi mener med partiblogger?

Mange vil vel hevde at du er en Høyreblogger, men at bloggen din ikke er en Høyreblogg.

Kjenner nå at dette blir for de veldig spesielt interesserte - men hey - det var vel oss du skrev for her?

Noen har lurt på hvorfor jeg for min del IKKE har partirosen og røde bannere. Det er nettopp i et forsøk på å la leserne forstå at det er forskjell på en "Ap-blogger" og en "Ap-blogg."

Hm. Hvorfor er det ingen som spør om disse (gjesp) motebloggerne om de er Gucci-bloggere eller om de har en Gucci-blogg.?

Who cares.

ak sa...

^ ?

VamPus sa...

Didi Seven? Tror jeg husker konseptet. Min favoritt de siste var en som jeg tror bare het "The Blue Stuff" - flekkfjerneren.

Hva er poenget med et fancy navn, når "the blue stuff" oppsummerer alt..

Fredrik: En Høyre-blogg forventer jeg logo på, ja. Og lenker til alt av partibloggere.

Not going there...

Anonym sa...

Siste meningsmåling for høyre: 11,5%. Høyre faller som en stein. Jippiii!!

Ragni sa...

Selv om du ikke vil fokusere din blogg på valgkamp for Høyre, må du virkelig ikke stoppe din politiske aktivitet her. For å få et sterkt Høyre i regjering (noe jeg tror du ønsker) er det viktig med all innflytelse og mediaoppmerksomhet vi kan få, og bloggen din er et stort virkemiddel. Jeg håper du vil gjøre ditt for å få sparket regjeringen ut av kontorene 14. september, og kommer til å følge bloggen din uansett fremover :-).