Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, mars 17, 2009

Nytt høydepunkt

Da har mediene nådd et foreløpig høydepunkt i å ta i bruk nettets muligheter for å virkelig grafse i detaljerte opplysninger i den tragiske Fritzl-saken.

Av VG er det ikke annet å forvente, men Aftenpoften er jeg skuffet over.

Sukk.

14 kommentarer:

nessie sa...

Brrr på Aftenposten ble jeg eksponert for introen til 3D-omvisningen i den berømte leiligheten. Dog, det er lenge siden jeg sluttet å være skuffet over dem..

spenn sa...

En anelse creepy.

Tiram sa...

Da jeg skrudde på radioen i går morges, var det første jeg hørte en kommentator som snakka om hvor lite viktig denne saka egentlig var. Argh.

Tiram sa...

Og bildetekst:

"Her holdes Fritzl-familien skjult for pressen." Eventuelt: "Her slipper Fritzl-familien unna pressen."

Ghost of Goldwater sa...

Ønskeoverskrift:
Her blir et samlet pressekorps sodomert av Fritzl.

ak sa...

Argh! Det hele er jævlig ekkelt, og det er EKKELT å tenke på at slikt stoff selger!

Skjegg sa...

Flere av avisene omtaler Fritz som monster. Det vitner om mangel på vilje til å forstå fyren, men det er jo vanlig, i og for seg (jfr. hvordan man ser på og omtaler nazistene). Mer behagelig enn å måtte konfronteres med at det er et menneske som har gjort disse tingene.
Og da Fritzl-saken ble debattert på TV2s Tabloid, haglet det inn med fargerike forslag på sms om hva man kunne gjøre med ham: Sette ham i gapestokk til han dør, gi ham samme behandling som datteren fikk (hvem skulle utført dette?), og så videre.
Fins det monster her, er det folkemassen som roper "drep".

ak sa...

^ Nåja. Jeg mener det er en sunn reaksjon å ønske fyren mindre vel, men jeg synest det er unødvendig å smelle saken opp som førstesidestoff.

Henrik Akselsen sa...

Det beste er Dagbladet som gjør sitt beste for å henge ut kusina hans fordi hun tar betalt for at masete medier får intervjue henne.

"HER TJENER HUN PENGER PÅ FRITZL"

Dagbladjournalisten(e) jobbet kanskje på dugnad selv denne dagen?

Anne sa...

Hvorfor var alle medier så opptatt av å melde at han skjulte seg bak en blå ringperm? Det var jo fargebilde?
"Ah, så det er det den fargen heter, akkurat. Ja, jeg så det, jeg kom bare ikke på det" liksom.

Anonym sa...

Her er en opplysning om Fritzl som antagelig ingen av dere kjenner. Opplysningen er helt sann, men likevel kommer denne kommentaren til å bli fjernet. Vampus kan kanskje tenke litt over hvorfor denne kommentaren må fjernes?

Fritzl er jøde.

Skjegg sa...

@Anonym

Kommentaren din står der fortsatt. Hva slags konklusjon trekker du av det?

Og hvorfor er det relevant hvorvidt han er jøde eller ei? Kanskje han er keivhendt? Kanskje han heier på Manchester United? Kanskje han er laktoseintolerant?

Løwe sa...

Bare fulgt VGs dekning av rettsaken på Twitter, jeg - dvs bare @VGnettStian og den synes jeg var midt i blinken. Personlig og informativ nok for meg, glad jeg ikke beveget meg inn på nettavisene i forbindelse med saken etter det jeg leser her (som jeg forsåvidt forventet, så har holdt meg til Twitter + RSS-feedene i Nyhetslesern min som er velsignet fri for sånt:-)) ....

Løwe sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.