Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, februar 04, 2008

Fineste gaven...

Fineste gaven til min 2..grmph... gnih...gargh..gurgle.. ok, 35 årsdag... Puh. Der sa jeg det høyt. Var ikke så vanskelig. Tross alt har jeg ikke funnet flere grå hår siden sist, og det taklet jeg jo egentlig ganske godt. Men i hvert fall. Brønsj ble behørig inntatt på SüdØst, og Tommy, JOW og Vektern vant premien for fineste gave..


Den kan trekkes opp og spiller "Til Elise" når du trekker ut øverste skuffen. Fireåringen som var tilstede så på underverket med stor begeistring. Det er i hvert fall betryggende å vite at denne kan kjøpes i flere varianter og farger, og ønsket om et fullt sett skulle borge for gavene de nærmeste årene.

Butikken på Grønland som fører denne varen har åpnet for helt uante muligheter på gavefronten. Virkelig. De har ingenting du ønsker deg og alt du ikke trenger.

14 kommentarer:

Vox populi sa...

Gratulerer post festum, Vampus. Jeg kan så vidt huske hvordan det var. Å fylle 35, mener jeg. Men jeg tror det var fint.

Du har fortsatt noen år igjen til topp-punktet i følge Coco Chanel:

"En kvinne kan være betagende når hun er nitten og henrivende når hun er tjueni. Men først når hun blir trettini, er hun absolutt uimotståelig. Og har en kvinne først opplevd å være uimotståelig, vil hun siden aldri være mer enn trettini." :-)

Mathias sa...

Gratulerer med overstått, men du skriver jo stadig at du er 29 år. Det er vel ingenting å være flau over å være 35, bare vent til du blir 40, det er mye verre. Den dagen jeg fylte 40, hadde jeg mest lyst til å grave meg ned, drikke gravøl, enn å arrangere en bursdagfest 2 dager etterpå.

Kyle sa...

Gratuler med overstått
Du har ingenting å frykte.
Såvidt jeg husker fra kurset ditt er du fortsatt en vakker kvinne

Flopsy sa...

Oj, av en eller annen grunn fikk poppet det opp bilder av Finn.no- mannen på netthinnene mine da jeg så denne gaven. Tror du jeg kan være synsk?

Uansett, gratulerer så mye med dagen!

fabelfisk sa...

Gratulerer med dagen, det er uten tvil den verste gaven jeg har sett på lenge :) Den slår til og med den gigantiske telysholderen i smijern som merkelig nok har "forsvunnet" fra leiligheten min i etterkant av min forrige bursdagsfest.

pacman sa...

Gratulerer med vel overstått.
Hvor stor er den spilledåseklokkedingsen egentlig? Snakker vi gulvstående eller peishylle?
Jeg ble urovekkende fascinert over hvilke muligheter den tingen kan ha for en rekke forestående 40-årslag...

John T. sa...

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.4731214

I Ballangen tror jeg til og med Vampus ville tilført ordførervervet verdighet.

nessie sa...

Grattis på etterskudd! ;) Hvordan er lydkvaliteten på pyntedingsen?

seilern sa...

Hyggelig at du endelig har kommet ut av det seks år lange skapet... Og en ting vil jeg si: Lev livet mans du kan, årene går så mye fortere etterhvert!

Børge Skråmestø sa...

Gratulerer med overstått, cupcakes. Men... Kunne du ikke ha fått noen antirynkekremer i stedet? Samboeren min pleier hvert år å true meg med at han skal ta en ensom langhelg nordpå og kjøpe fødselsdagspresangen min i en butikk på Grønland i Oslo. Jeg tror innholdet i de butikkene kan sette varige merker på sjelen.

VamPus sa...

Takker og bukker :-)

Men da merker jeg meg at 39 er det jeg skal være resten av livet!

pacman: Den er på størrelse med en 3-liters kartong rødvin (en helt tilfeldig målestokk å bruke, selvsagt). En utmerket sak å bruke til baren - cocktailpinner, opptrekker etc - at på et lett gjenkjennelig sted..

john t: Gurimalla. Og så fra en dame? Ikke bra..

vektern/nessie: Jeg har enda ikke satt i batterier i faenskapet, så vekkerklokkemuligheten har jeg ikke testet. Men "Til Elise" høres ut som om den er fra et druknet piano.

Børge: Antirynkekremer? IIIK! Det er bare å spise nok kaker det, skjønner du. Så fylles rynkene ut av seg selv. Det er bare übertynne mennesker som blir sånn rynkete. Er det ikke?

Puselur sa...

Gratulerer, VamPus!

Ang. det siste (rynkene), tror det var Courtney Cox som sa at over en viss alder må kvinner velge om de vil ha et pent ansikt eller pene ben..

Anonym sa...

Vampus, 29-årsdager kan selvsagt gjenbrukes på henrivende dager, men 30-something er en slitesterk og behagelig tilstand som du kan nyte i lang, lang tid framover.

VamPus sa...

puselur: Prøver du å si at jeg må barbere leggene mine? Og ta solarium? Og bruke fuktighetskrem? *stønn*

digme: Vel, nå som jeg har levd i 29-års sfæren i 6 år, så har jeg bare 5 år igjen i 30-års sfæren.. Det forplanter seg bare dette.. Alderen altså.