Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, februar 19, 2008

Yngre krefter?

- Vil ikke tviholde på makten, sier Fidel Castro.

Og slipper frem "yngre krefter" - også kjent som sin yngre bror Raul, i den dynamiske alder av 76 år.

Ingen champagne i dag. Han er ikke dau enda.

18 kommentarer:

John T. sa...

Ei lita champagne for Kosovo i det minste?

Salt sa...

Man trenger ingen unnskyldning for å sprette en champis i Høire, vet De vel frøken!
Ellers må det vel tilføyes at i konkurransen "Er høire- eller venstrevridde diktatorer værst?" er det to som ligger i tet: Castro og Pinochet. Som den heilage skrifta sier: På frukten skal treet kjennes.
10000-kroners spørsmålet: Hvilket av de respektive diktatores land er et fremgangsrikt demokrati med markedsøkonomi og økonomisk frihet?

Anonym sa...

Men Doffen har daua.

kjell

Milton Marx sa...

Jeg var siker på at han skulle stoppes ut, og brukes på parader, som Bresjnev, men Fidel er kanskje for løs i fisken til å bli preparert.

Dronten sa...

Jeg synes man kan tillate seg å glede seg over Fidels avgang i dag. Så kan man heller sørge over tingenes øvrige tilstand i morgen. Man må ta sine gleder der man finner dem.

Strå sa...

Det er gledelig at Fidel går av. Med litt flaks får den meeeeget unge lillebroren litt fart på endringer - til det bedre. Man kan jo alltids håpe...

Kongen på Haugen sa...

Og nok et kommunistisk diktatur har blitt tatt opp i klubben av arverepublikker.....

Anonym sa...

Kjaere Salt, eit diktatur er jo mest velluka jau lengst det held. Ergo er Castro best!

Anonym sa...

CASTRO,KOSOVO,VET DU VAMPUS JEG LENGTER SNART TIL DE GAMLE TIDER.

Anonym sa...

CASTRO KOSOVO,JEG FÅR HÅPE FOLKA I DE NEVNTE LAND FÅR YTTRINGSFRIHET,SE ETTER GRAMMATISKE FEIL DA DE ER VEL FÅ ANDRE TING Å SE ETTER.

VamPus sa...

salt har selvsagt et utmerket poeng i at man ikke trenger en anledning for å drikke champagne.
Kongen: MEN det gjenstår å se om det blir et nekrokrati. Commiene har jo klart det også. I Nord-Korea. Den eneste staten som styres av en død mann...

Sean Spenn sa...

Nekrokrati? Heavy... Jeg stemmer på Zombie Reagan.

Carl Christian sa...

men når det gjelder alder, så er da ikke broren så gammel, bare noen få år eldre enn den selvutnevnte presidentkandidaten for republikanerne i USA. Det er i hvertfall noen som tar eldrebølgen på alvor og utnytter arbeidskraften så lenge som mulig!
:D

VamPus sa...

Åh? Er John McCain selvutnevnt? Merkelig. Trodde jeg hadde lest spalte opp og ned om nominasjonsvalgene i USA, men da var vel det bare tull da. Arver han også USA etter sin eldre bror? Eller?

Carl Christian sa...

neida, det er bare det at han opptrer som om han har vunnet nominasjonen blant repulikanerene, hvilket han har, i praksis, men likevel....

Hal sa...

Salt:
Skal sammenligningen bli rettferdig, må vi vente like mange år fra nå av, som det tok fra Pinochet gikk av til nå, for å kåre vinneren? Litt underlig målestokk forresten, tortur og undertrykkeles er ikke så ille hvis det går bedre etterpå?

Anonym sa...

HVOR ANDRE STEDER ER LEGER,HORER SÅ GENIALT KNYTTET SAMMEN.SIG SØDEGÅRD NKP VEST SAMPI

Per sa...

Hal, jeg vil heller si det slik: Tortur og undertrykkelse er verre jo lengre tid det tar før den opphører (flere blir rammet).

Castro har vært seig. Altfor seig. Noen skulle ha knerta fyren for flere tiår siden.